Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 08/03/2014

Nativii din zodia berbec se vor confrunta cu probleme de comunicare în relaţia de cuplu, însă cheia va fi la ei şi vor ştii ce trebuie să facă pentru a trece peste impas. Iată ce spun predicţiile astrale pentru toate zodiile!

Vezi și

 Taurii o vor ţine pe a lor şi va fi greu să ajungeţi la un consens cu ei. Ideile lor fixiste vor stârnii antipatii şi dispute.

Gemenii ar vrea să se implice în cât mai multe activităţi însă le lipseşte simţul practice. Fără acesta vor întâmpina dificultăţi.

Racii ar trebui să dea dovadă de multă prudenţă în cazul în care se gândesc să facă investiţii. Nu de altă dar este posibil să nu se aleagă cu nimic.

Leii sunt stăpâni pe situaţie şi calmul îi defineşte pe deplin. Chiar dacă discuţiile se vor mai abate de la făgaşul normal ei vor rămâne Fermi pe poziţie.

Fecioarele au un tonus la cote maxime. Datorită acestuia vor reuşi să resolve exemplar tote sarcinile casnice.

Balanţele ar prefer să se odihnească astăzi şi să lase munca la oparte, însă activităţile urgente le vor scote din casă.

Scorpionii sunt foarte sociabili. Îţi alocă majoritatea timpului prietenilor. Nde mai pui că pe seară îi aşteaptă şi o vest4e bună legată de serviciu.

Săgetătorii duc lipsă acută de răbdare. Nimic nou, însă pentru a nu avea de suferit din acest motiv vor trebui să facă ceva în acest sens.

Capricornii sunt active şi se vor implica într-o grămadă de lucruri. Vor avea şi reuşite în ceea ce vor face.

Vărsătorii vor avea parte de o zi încărcată în plan afectiv, plină de surprise.

Peştii sunt şi ei plin de inspiraţie. Vor veni cu idei interesante în proiectele demarate şi vor avea success datorită lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 08/03/2014