Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 8 martie. Berbecii au de toate: bani, prieteni, dragoste!

Vezi și

Vărsătorii sunt melancolici astăzi. Prietenii v-ar putea ajuta să alungaţi norii care vă înconjoară. Nu ezitaţi să le cereţi ajutorul.

Berbecii vor avea o zi bună pentru întâlniri de afaceri, cu prietenii sau chiar romantice. Se află în cea mai bună formă, iar energia pe care o emană poate cuceri pe oricine.

Taurii NU se pot încrede în nimeni astăzi şi trebuie să fie discreţi. Să evite confidenţele în faţa oricărei persoane, fie ea şi o rudă apropiată!

Gemenii vor fi foarte responsabili astăzi. Şi asta NU e o glumă. Trebuie să ia o decizie de care va depinde siguranţa lor financiară.

Pe acelaşi subiect

Deşi şi-au început anul cu planuri şi ţeluri măreţe, nativii Rac trebuie să fie realişti. Va fi spre binele lor să poarte o discuţie cu şefii despre salariu.

Viaţa captivantă a Leilor începe să se transforme în ceva plictisitor şi asta pentru că ei încep să se victimizeze. Soluţia e să aprecieze din nou toate lucrurile bune pe care le au.

Fecioarele vor face fapte măreţe şi NU vor aştepta nimic în schimb, însă NU vor accepta critici sau invidii!

Balanţele ar trebui să se ocupe mai mult de pasiunile lor şi să încerce să se distreze mai mult prin ceea ce fac. Să pună binele lor deasupra tuturor!

Astăzi Scorpionii se simt puţin trişti şi fără chef, dar NU e sfârşitul lumii. E doar un semn că trebuie să încetinească ritmul şi să-şi ofere lor mai mult timp.

Dacă Săgetătorii sunt în căutare de mai multă apreciere la locul de muncă, cu siguranţă astăzi este momentul perfect pentru a-şi spune nemulţumirile.

Partenerii ideali de muncă sunt Capricornii astăzi. Deschişi şi generoşi, aşa cum nimeni NU se aşteapta să fie. Starea asta îi ajută să crească în ochii apropiaţilor.

Vărsătorii în schimb sunt melancolici. Prietenii v-ar putea ajuta să alungaţi norii care vă înconjoară. Nu ezitaţi să le cereţi ajutorul.

Iar Peştii ar trebui să acorde o mai mare importanţă partenerului de viaţă. În acest fel ar pune capăt tuturor neînţelegerilor din cuplu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei, 8 martie. Berbecii au de toate: bani, prieteni, dragoste!