Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 08/10/2015. Veniturile taurilor primesc azi o lovitură grea

Veniturile taurilor primesc azi o lovitură grea. Pe lângă această veste proastă, au şi mici probleme de sănătate, care trebuie tratate urgent, înainte să se transforme în ceva serios.

Vezi și

 Veniturile taurilor primesc azi o lovitură grea. Pe lângă această veste proastă, au şi mici probleme de sănătate, care trebuie tratate urgent, înainte să se transforme în ceva serios.

Astăzi, berbecii, sunt hotărâţi să-şi aducă visele la viaţă. Au o stare fizică de invidiat, se fac remarcaţi şi câştigă admiraţia celor din jur.

Gemenii au energie cât pentru zece. Îşi diversifică activităţile astfel încât să facă câte puţin din toate. Spre seară, dau tonul la distracţie în cercul de prieteni.

Veştile bune pe care le primiţi se ţin lanţ, nativi rac, însă pe plan sentimental lucrurile nu stau tocmai bine. Sunteţi copleşiţi de certuri şi vreţi doar ca situaţia să se schimbe cât mai repede.

Nativii leu nu au timp pentru mici distracţii. Familia şi locul de muncă îi solicită extrem de mult astăzi, iar riscul unei crize nervoase este foarte ridicat.

După câteva zile de muncă foarte obositoare, nativ fecioară, ai prilejul să te relaxezi şi să uiţi de toate. Exact asta ai să faci, însă după ce rezolvi şi ultimele situaţii apărute la serviciu.

Nativ balanţă, ai noroc pe toate planurile. Mai întâi primeşti câteva laude nemeritate, iar situaţia profesională se va schimba, curând, în bine.

După câteva eşecuri pe plan sentimental, scorpionii decid să retalieze. Răzbunarea este una din armele lor preferate, astfel că "victima" va fi copleşită de atacurile lor încă din start.

Cum nu ştii niciodată când să te opreşti, nativ săgetător, poţi reuşi să îi enervezi chiar şi pe cei mai calmi dintre prietenii tăi. Trebuie să ţii cont, măcar din când în când, de sfaturile lor.

Nativ capricorn, încă o zi în care aştepţi degeaba ca lucrurile să se schimbe în bine. Dacă nu ai înţeles deja, cheia spre succes este acţiunea.

Este o zi excelentă pentru vărsători în a soluţiona unele situaţii rămase neclare de multă vreme. Au o disponibilitate bună la dialog, dar şi un auto-control excelent.

În sfârşit, peştii au noroc în dragoste. După încercări rămase fără rezultat, astăzi e ziua în care totul pare să meargă spre deznodământul pe care şi-l doreau de multă vreme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 08/10/2015. Veniturile taurilor primesc azi o lovitură grea