Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 9 noiembrie! Peștii au parte de schimbări în plan sentimental

Berbecii vor avea motive să se bucure la serviciu. Activitatea lor va fi apreciată aşa că au şanse să fie lăudaţi de superiori sau chiar să se aleagă cu o primă mică

Vezi și

Berbecii vor avea motive să se bucure la serviciu. Activitatea lor va fi apreciată aşa că au şanse să fie lăudaţi de superiori sau chiar să se aleagă cu o primă mică.

Taurii nu vor reuşi să ducă nimic la bun sfârşit astăzi. Nu va fi vina lor. Atât acasă cât şi la locul de muncă vor fi urmăriţi de ghinion.

Şi gemenii vor fi urmăriţi astăzi dar nu de ghinion. Un prieten are nevoie de nişte bani împrumut şi se va ţine scai de ei.

Racii vor avea unele probleme cu persoana iubită. De vină vor fi orele petrecute peste program la locul de muncă. Când ajung acasă ar fi bine să aibă un buchet de flori în mână sau nişte bilete la cinema

La un film ar ieşi şi leii în seara asta. Sau măcar la un suc. Cum la cinema nu poţi intra pe râs şi sucul este contracost vor fi nevoiţi să-şi petreacă seara în faţa televizorului cu un pahar de apă îndulcită în mână.

Şi fecioarele vor sta acasă în seara asta dar nu vor avea timp să se uite la televizor. Pe aceşti nativi îi aşteaptă vasele murdare în bucătărie şi praful de pe mobilă. Se pare că nu va fi tocmai o seară romantică.

De ceva romantism ar putea avea parte însă cei născuţi în balanţă. Alături de un coleg de serviciu. Nu sună tocmai bine.

Pe scorpioni îi va lovi dorul de ducă. Dar unde să pleci când banii sunt aşa de puţini? Vor avea timp să găsească răspunsul la această întrebare până la sfârşitul săptămânii.

Săgetătorii vor avea parte de o zi cum nu se poate mai banală. Dar asta nu va fi o problemă pentru ei. Au avut parte de prea multă acţiune în weekend.

Capricornii ar putea fi trimişi de şefi într-o călătorie de afaceri sau pe la diverse ghişee în oraş. Ar fi bine să accepte fără ezitare.

Energia mentală a vărsătorilor va atinge nivelul maxim. Degeaba însă. Aceştia vor avea la cote maxime şi lenea. Şi aşa se va duce pe apa sâmbetei orice oportunitate de câştig.

Peştii nu vor fi leneşi dar vor avea atât de multe treburi de făcut încât le va fi imposibil să le termine astăzi. Seara nici nu se va pune problema unei ieşiri în oraş 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei de 9 noiembrie! Peștii au parte de schimbări în plan sentimental