Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 9 decembrie. O zi perfectă pentru nativii berbec

O zi perfectă pentru nativii berbec. Îsi petrec timpul liber cu familia, pregătesc felurile preferate de mâncare şi stau la poveşti împreună.

Vezi și

O zi perfectă pentru nativii berbec. Îsi petrec timpul liber cu familia, pregătesc felurile preferate de mâncare şi stau la poveşti împreună.

Se anunţă o zi liniştită pentru tauri. Râd mult şi uită de griji, iar diseară ar putea merge la o cină romantică.

Gemenii au tendinţa să-şi bage nasul în treburile altora, iar indiscreţia lor nu e privită deloc cu ochi buni. În zadar vor încerca să se scuze.

Încă o zi plină pentru raci. E un moment de cotitură în viaţa lor profesională, aşa că trebuie să fie cu băgare de seamă.

Leii îşi vor lua o binemeritată pauză. După mai multe zile încărcate astăzi vor avea în sfârşit timp să iasă cu prietenii la un suc.

Fecioarele nu prea acordă atenţie detaliilor.Se unelteşte împotriva lor şi nici măcar nu pot opri evenimentele neplăcute.

Din cauza problemelor financiare, Balanţele nu vor fi o companie tocmai plăcută. Prietenii vor trece cu vederea comportamentul lor dar persoana iubită va pune piciorul în prag.

Scorpionii nu ar trebui să se implice în proiecte noi. Ghinionul îşi va băga coada şi tot ce vor începe astăzi se va termina prost.

Săgetătorii trebuie să se gândească de două ori înainte de a accepta să le facă un favor prietenilor. Timpul este foarte preţios, iar ei ar putea rămâne fără.

Capricornii primesc din nou o mână de ajutor din partea prietenilor, dar datoriile se acumulează. Fac paşi înainte în carieră, dar au parte de multe piedici.

Şansa le va surânde astăzi săgetătorilor şi vor reuşi să ducă la bun sfârşit un proiect început cu multă vreme în urmă. Iar în plan sentimental toate le vor merge ca pe roate.

Discuţiile cu prietenii îi vor ajuta pe nativii peşti să privească viitorul cu optimism. Totuşi, diseară vor avea buzunarele la fel de goale ca în această dimineaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei de 9 decembrie. O zi perfectă pentru nativii berbec