Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 10 aprilie 2017. Balanţele duc o luptă cu o dragoste din trecut

Balanţele se vor lovi de o problemă sentimentală mai veche, pe care o credeau deja rezolvată.

Vezi și

Balanţele se vor lovi de o problemă sentimentală mai veche, pe care o credeau deja rezolvată.

Berbecii ar face bine să mai renunţe astăzi la încăpăţânare, pentru că altfel vor avea parte de o zi presărată cu multe conflicte.

Taurii vor rezultate imediate în proiectele întreprinse. De aceea îşi investesc toată energia pentru a face ca lucrurile să se desfăşoare cu eficienţă maximă.

Gemenii vor avea parte de întâmplări bune în plan profesional, dar şi de situaţii mai neplăcute în cel afectiv. Important este să gestioneze fiecare situaţie cu mult calm.

Pe acelaşi subiect

Racii ar face bine să se detaşeze de stresul provocat de activităţile de serviciu. Nu de alta, dar sănătatea este mult mai importantă.

Ar fi indicat ca Leii să fie siguri de alegerile făcute în plan profesional. Partenerii de afaceri vor încerca să-i inducă în eroare, aşadar, mare atenţie!

Astăzi, Fecioarele au tot felul de stări neplăcute. O alimentaţie echilibrată şi puţină mişcare ar trebui să fie suficiente pentru a se pune pe picioare.

Balanţele se vor lovi de o problemă sentimentală mai veche pe care o credeau deja rezolvată, ea revine în actualitate.

Scorpionii sunt autoritari, însă asta va fi în favoarea lor astăzi. Anumite situaţii impun o astfel de atitudine, pentru a nu suferi mai tarziu.

Săgetătorii se confruntă cu mici probleme financiare. Nu trebuie să dispere, un câştig destul de important va veni în curând.

Armonia va lipsi astăzi din casa nativilor Capricorn. Orgoliul exagerat le va crea probleme serioase în relaţia de cuplu.

Vărsatorii îşi alocă majoritatea timpului rezolvării proiectelor personale, însă la finalul zilei, vor avea mari satisfacţii.

Peştii dau dovadă de seriozitate maximă la serviciu. Încrederea acordată de şefi îi determină să lase distracţiile la o parte şi să se concentreze pe muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei, 10 aprilie 2017. Balanţele duc o luptă cu o dragoste din trecut