Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 10/10/2015. Berbecii îşi expun ideile controversate

Berbecii îşi expun astăzi ideile controversate

Vezi și

 Berbecii îşi expun astăzi ideile controversate. Energia pe care o investesc în dezbateri e însă cu folos, au şanse chiar să îi convingă pe ceilalţi să schimbe tabăra.

Tauri, azi sunteţi distraşi şi nu găsiţi nici măcar cheile de la casă. Dacă totuşi rămâneţi relaxaţi veţi face faţă cu brio provocărilor, deşi mintea voastră umblă hai-hui.

Gemenii sunt stresaţi şi tot amână un moment mai delicat. O sesiune de cumpărături îi va face să uite, însă doar pentru câteva ore. E indicat să înfrunte totul fără ezitare, nu e atât de rău precum pare.

Chiar dacă aveţi un program încărcat, voi racii trebuie să vă faceţi timp astăzi pentru noi începuturi. Odată cu lucrurile interesante apare şi cineva care vă calca pe urme, aşa că luaţi-l sub aripă şi învăţaţi-l.

Leii se lovesc de umărul rece al cuiva care le era foarte apropiat. Ar fi indicat să se folosească de personalitatea lor caldă pentru a afla cum îl pot readuce în viaţa lor. Dacă celălalt nu răspunde e pierderea lui.

Fecioarele iau o binemeritată pauză de la plictisitoarea rutină zilnică. Se încarcă cu energie de la cei din jur şi de aceea un concert, un meci sau un mall plin le inspira idei noi.

Balanţelor, fiţi pregătite să oferiţi puţin mai mult decât oferă ceilalţi - e mult mai bine aşa decât să vă irosiţi energia luptând pentru egalitatea supremă. Disponibilitatea voastră de acum va fi ţinută minte.

Voi scorpionii sunteţi îngrijoraţi că nimeni nu vă înţelege ideile, nici la muncă, nici în grupul de prieteni. Daca vă lărgiţi cercul şi includeţi oameni cu care nu aţi fi vorbit în mod normal veţi găsi alianţele de care aveţi nevoie acum.

Săgetatorii sunt într-o puternică ascensiune. Mai multe şanse şi mai multe recompense. Nu vă lăsaţi intimidaţi de aşteptările altora, doar daţi ce aveţi mai bun şi speraţi la ce e mai bun.

Confortul casei este foarte important pentru fericirea voastră, capricornilor. E locul în care vă reîncărcaţi bateriile zi de zi şi trebuie să fie perfect, aşa că se anunţă o redecorare.

Chiar dacă îşi iubesc mult prietenii, comunicarea cu ei nu va fi uşoara astăzi pentru vărsători. Nu mai contează acum cine nu s-a sincronizat, important e să le respectaţi opiniile.

Peştilor, e în zadar să vă sacrificaţi reputatia pentru dorinţa de a face impresie. E o mişcare inteligentă să formaţi o echipă când situaţia cere asta. Poate fi chiar o experienţă distractivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 10/10/2015. Berbecii îşi expun ideile controversate