Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 11 octombrie: Taurii sunt prinşi într-un conflict

Taurii sunt prinşi astăzi într-un conflict. Ideal ar fi să reziste impulsului de a interveni şi să îşi vadă de treabă. Nu e un moment bun pentru a lua parte la o lupta pentru putere.

Vezi și

 Berbecilor, înăuntrul vostru stă ascuns un erou care astăzi la ieşi la iveală. Veţi sesiza un pericol pe care nimeni nu îl observă şi asta vă dă curaj să încercaţi lucruri care până acum vă intimidau.

Taurii sunt prinşi astăzi într-un conflict. Ideal ar fi să reziste impulsului de a interveni şi să îşi vadă de treabă. Nu e un moment bun pentru a lua parte la o lupta pentru putere.

Atenţie la cifre, gemenilor, nu treceţi peste detalii, mai ales când e vorba de buget sau extrase de cont. Dacă întâlniţi o persoană nouă verificaţi dacă i-aţi notat bine numărul de telefon.

Voi racii, primiţi astăzi un cadou. Nu e ceva scump dar e plin de înţeles. Poate veni chiar sub forma unei idei inspiraţionale care va aprinde o scânteie în mintea voastră.

Leii trebuie să dobândească încredere, chiar dacă nu sunt mandri de ceva în special. Cei din jur cred în ei, aşa că ar face bine să nu se mai concentreze pe defecte.

Dacă simţiţi că aveţi o viaţă prea agitată, fecioarelor, gândiţi-vă la acele zile plictisitoare şi greu de suportat şi consideraţi-vă norocoşi că sunteţi activi şi ocupaţi, Sunteţi populari, profitaţi de asta.

E timpul ca balanțele să nască nişte noi speranţe şi să-i dea subconştientului ceva la care să viseze noaptea. Şi-ar putea forma o imagine a ceea ce vor fi peste 5 sau 10 ani şi pe cine vor avea alături.

Scorpionilor, tocmai ce aţi trecut de o provocare imensă căreia puţini ar putea sa îi facă faţă, dar vi se pare că nimeni nu observă asta. Chiar meritaţi laude aşa că premiaţi-vă singuri.

Pentru săgetători începe o perioadă de socializare. Atitudinea lor abordabilă şi relaxată îi ajută să comunice cu oameni din toate categoriile, care mai tarziu le pot deveni chiar prieteni.

Înainte să înceapă un proiect nou sau o activitate, capricornii ar trebui să se gândească că e mai bine să rămână deocamdată la varianta "verificat si sigur". Activităţile obişnuite de până acum îi vor face fericiţi.

Un prieten vă dă un sfat vouă vărsătorilor, însă e o contradicţie între ce spune şi ceea ce face. Gândiţi-vă de două ori înainte de a urma sfatul, contradicţiile sunt un semn că nu e cine credeaţi că e.

Peştii sunt prinşi într-o situaţie conflictuală dintre alte persoane. Marea greşeală ar fi să aleaga una dintre tabere. Daca e totuşi imposibil să rămână neutri măcar să încerce să îi aducă undeva la mijloc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei de 11 octombrie: Taurii sunt prinşi într-un conflict