Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 13/11/2015: O zi deosebit de dinamică pentru fecioare

Poate fi o zi a surprizelor, nativ berbec, dar nu uita că totul depinde de tine, de reacţiile tale şi de ceea ce vei lansa ca provocare faţă de apropiaţi

Vezi și

Poate fi o zi a surprizelor, nativ berbec, dar nu uita că totul depinde de tine, de reacţiile tale şi de ceea ce vei lansa ca provocare faţă de apropiaţi.

Taurii simt nevoia să acţioneze pentru ca planurile să devină realitate. Dar să nu uite că graba strică treaba!

Gemenii au energie cât pentru zece. Îşi diversifică activităţile astfel încât să facă câte puţin din toate. Spre seară, dau tonul la distracţie în cercul de prieteni.

Situaţiile se schimbă împotriva voinţei tale,nativ rac, mai ales cele din familie. E bine să fii atent la ce isi doresc si ceilalti, înainte de a reacţiona în vreun fel.

Nativ leu, este esenţial să ţii cont de părerile celor cu care încerci să negociezi diverse lucruri. Ai impresia că nu e nevoie de vreun compromis, dar nu e chiar aşa.

O zi deosebit de dinamică pentru fecioare, dar ca să aibă un rost toată această agitaţie le trebuie un scop clar definit.

Nativ balanţă, este posibil să simţi nevoia să nu mai amâni, să te ocupi de orice problemă pe măsură ce apare şi să te simţi foarte bine procedând aşa.

Se pot coaliza anumiţi oameni care nu mai vor să accepte părerile sau iniţiativele tale, scorpionule. Nu e neapărat rău, depinde cum vei reacţiona tu.

Săgetătorule, eşti convins că poţi rezolva aproape orice, mai ales restanţele care te supără de fiecare dată când îţi aminteşti de ele. Eşti realist şi asta te va ajuta în orice situaţie.

O zi productivă pentru capricorni, iar instinctul şi intelectul îi transformă în câştigători. Se recomandă un gram în plus de incredere.

O zi puţin cam agitată pentru vărsători, dar dacă îşi păstrează viu interesul şi vor acţiona cu mai mult curaj, o să treacă cu succes peste toate.

Peştii au o zi perfectă în afaceri, dar să nu se suprasolicite. Apar reale oportunităţi şi în carieră.

Eu vă mulţumesc pentru atenţie şi vă aştept puţin mai târziu cu ştirile mondene.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 13/11/2015: O zi deosebit de dinamică pentru fecioare