Antena Meniu Search
x

Taurii sunt calmi, iar gemenii foarte buni consilier. Horoscopul zilei 14/02/2014

Nimic nu va sta în calea scorpionilor astăzi. Sunt într o formă excelentă. În schimb, fecioarele vor întâmpina ceva probleme.

Vezi și

Berbecii se vor concentra serios asupra proiectelor de la birou şi, chiar dacă lucrurile vor scârţâi, îşi vor da silinţa să le termine ca la carte.

Taurii vor da dovadă de calm şi vor şti să puna punctul pe i atunci când situaţia o va cere. Se anunţă o zi cu reuşite.

Gemenii sunt foarte buni consilieri astăzi. Au multa răbdare cu cei din jur şi dau şi sfaturi de mare ajutor pentru cei aflaţi în impas.

Racii vor fi zâmbitori şi foarte amabili cu cei din jur, chiar dacă anumite persoane nu vor avea cele mai bune intenţii în ceea ce îi priveşte. Îşi vor vedea liniştiţi de scopurile lor.

Leii ar trebui să se mai detaşeze de planul profesional şi să acorde mai multă atenţie propriei persoane. Mai multă odihnă n-ar strica.

Fecioarele nu vor dispune de multă energie, vor fi apatice, însă, cu toate acestea, vor face eforturi să se ridice la nivelul aşteptărilor celor din jur.

Balanţele fac prea multe planuri şi din acest motiv nu se organizează în cel mai corect mod. Mai degrabă ar trece la fapte si vor vedea pe parcurs daca le ies toate.

Scorpionii sunt harnici şi în mare formă, aşa că nu vor lăsa niciun lucru de pe ordinea de zi, neterminat.

Sagetatorii vor fi puşi în situaţia de a lua hotărâri drastice în plan emoţional. Să aibă încredere sută la sută în intuiţia lor şi să nu se lase influenţaţi.

Capricornii nu vor scăpa de neînţelegeri în mediul profesional. Stilul lor incisiv va atrage dispute. Seara însă va fi rezervată distracţiei.

Activităţile sociale ale vărsătorilor vor contribui din plin la buna lor dispoziţie. Vor fi zâmbitori şi cu gânduri măreţe în plan profesional. 

Peştii vor reuşi să treacă uşor peste anumite situaţii mai neplăcute datorită prezenţei excepţionale de spirit. Doar se apropie weekendul, nu i aşa?!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Taurii sunt calmi, iar gemenii foarte buni consilier. Horoscopul zilei 14/02/2014