Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 14/02/2017. Balanţele vor fi vizitate de Cupidon

Balanţele vor fi vizitate astăzi de Cupidon, însă Astrele nu continuă cu o veste bună pentru nativii acestei zodii.

Vezi și

Balanţele vor fi vizitate astăzi de Cupidon, însă Astrele nu continuă cu o veste bună pentru nativii acestei zodii.

Cei din zodia Berbec vor să fie altfel decât ceilalţi, o mare parte dintre ei îşi vor petrece ziua făcând lucruri total neobişnuite pentru Ziua Îndrăgostiţilor.

În schimb, Taurii privesc Valentine's Day ca pe o zi foarte importantă şi fac toate aranjamentele necesare ca să petreacă clipe superbe alături de jumătatea lor.

Astăzi, Gemenii care nu sunt implicaţi într-o relaţie vor purta cea mai frumoasă ţinută şi vor ieşi în cele mai luxoase baruri din oraş.

Pe acelaşi subiect

Pentru Raci, ziua va începe cu zâmbete, distracţie şi cadouri frumoase. Această atmosferă este una ideală pentru a-i mărturisii partenerului sentimentele.

Când vine vorba despre Lei, orice eveniment trebuie să fie unul grandios. Aşa că, pe seară vor organiza o cină romantică şi vor încerca să-şi facă jumătatea să se simtă minunat.

Fecioarele trebuie să-şi facă bagajele. Persoana iubită a câştigat nişte bani şi plănuieşte o excursie surpriză.

Balanţele vor fi vizitate astăzi de Cupidon. Şi acum vestea rea. Astrele spun că persoana de care se vor îndrăgosti nu e nici pe departe un partener potrivit pentru ei.

În schimb, Scorpionii sunt înconjuraţi de dragostea rudelor, aşa că ziua le va merge cum nu se poate mai bine!

Săgetătorii sunt cuprinşi de nostalgie astăzi. Se tot gândesc la trecut, iar asta nu e deloc bine. Trăiţi în prezent şi fiţi mai optimişti!

Capricornii sunt gata de petrecere. Nu le stă gândul decât la distracţie, aşa că dacă aveaţi planuri legate de serviciu cu ei, mai bine renunţaţi. Sau amânaţi!

Nativii din zodia Vărsător sunt fericiţi de prezenţa celor dragi. Şi-au reunit familia şi gaşca de prieteni cu care vor petrece o zi plină de zâmbete.

Peştii adoră tot ceea ce ţine de Valentine's Day şi abia aşteaptă să îşi petreacă întreaga zi în compania persoanei dragi. Cel mai probabil vor opta pentru o întâlnire clasică: film în oraş sau o cină romantică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 14/02/2017. Balanţele vor fi vizitate de Cupidon