Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 15/01/2016. Gemenii se gândesc serios să facă o schimbare

Vezi și

Gemenii se gândesc serios să facă o schimbare. Fie că e vorba de redecorarea casei sau de o pereche de pantofi simt nevoia să aducă ceva noi în viaţa lor.

Vorba dulce, mult aduce. Iar asta o ştiu şi Berbecii. Sunt comunicativi astăzi şi îşi vor consolida relaţia de prietenie cu un apropiat cu care nu s-au înţeles prea bine în ultime vreme.

Taurii sunt bine-dispuşi astăzi. Un prieten le-ar putea face o invitaţie în oraş şi nu vor ezita înainte să o accepte. 

Gemenii se gândesc serios să facă o schimbare. Fie că e vorba de redecorarea casei sau de o pereche de pantofi simt nevoia să aducă ceva noi în viaţa lor.  

Nativii Rac vor avea parte de o surpriză plăcută. Vor primi o sumă de bani din partea unei rude sau a unei cunoştinţe pe care au ajutat-o la nevoie.

Lei ar putea fi dezamăgiţi astăzi. Tot ce şi-au propus pentru duminica aceasta va trebui să fie amânat. O problemă a apărut când se aşteptau mai puţin.

Nimic nu va fi pe placul Fecioarelor astăzi. Iar asta o ştiu şi apropiaţii care ar putea fi afectaţi de atitudinea negativistă a acestor nativi.

În schimb, Balanţele sunt la polul opus. Vor petrece ziua în compania prietenilor şi a rudelor cu care se înţeleg excelent.

Chiar dacă este duminică, Scorpionii au rezolvat în sfârşit o problemă mai veche. Au scăpat de aceasta grijă, iar acum pot acorda o atenţie mai mare lucrurilor importante.

Se anunţă o zi plină de distracţie pentru Săgetători. Şi-au plănuit o serie de activităţi alături de apropiaţi şi nu se vor lăsa până nu vor duce totul la bun sfarşit.

Capricornii ar putea avea parte de mici certuri în relaţia de cuplu. Este indicat să-şi păstreze calmul şi să evite discuţiile în contradictoriu.

Tot ce îşi doresc Vărsătorii este odihna. Îi aşteaptă o săptămână grea, iar astăzi a venit timpul să-şi încarce bateriile.

Peşti sunt într-o formă fizică de zile mari. Sunt energici şi optimişti şi nu este exclus să-şi petreacă duminica făcând sport.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 15/01/2016. Gemenii se gândesc serios să facă o schimbare