Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 17/12/2015. Berbecii sunt pe cale să se îndrăgostească

Berbecii încep ziua în forţă pe toate planurile. Mare atenţie astăzi la săgeţile lui Cupidon care sunt pe cale să îi atingă.

Vezi și

 Berbecii încep ziua în forţă pe toate planurile. Mare atenţie astăzi la săgeţile lui Cupidon care sunt pe cale să îi atingă.

Taurii în schimb, vor fi partenerii ideali de dialog. Vor fi buni ascultători şi vor da şi cele mai bune sfaturi.

Gemenii sunt în mare formă şi vor primi bucuroşi oferta de a se implica în proiecte deloc uşoare. Succesul va fi de partea lor astăzi.

Nativii Raci vor prelua responsabilităţi importante. Pe lângă eforturile depuse, vor reuşi să se pună în valoare.

Leii vor trata cu calm fiecare problemă apărută şi în acest fel vor avea prezenţă de spirit de a găsi şi soluţiile potrivite.

De asemenea şi Fecioarele vor găsi rezolvarea tuturor problemelor ivite. În plus, se întrevăd şi veşti bune legate de familie.

Balanţele se vor confrunta cu probleme de comunicare în cuplu, şi-ar face un bine dacă ar trata totul cu calm şi ar aplana situaţiile delicate.

Scorpionii vor fi puşi în situaţia de a lua hotărâri importante în familie şi vor avea un aliat de nădejde în apropiaţi. Să nu ia decizii pripite.

Ziua de astăzi le prieşte şi Săgetătorilor care nu se vor da în lături de la nimic, deşi programul pentru astăzi va fi unul încărcat, cu multe evenimente neprevăzute.

De asemenea şi Capricornii nu vor renunţa cu una, cu două la punctele lor de vedere şi bine vor face. Îşi vor atinge scopurile.

Vărsătorii vor fi distraţi şi cu greu se vor concentra asupra activităţilor din plan. Entuziasmul îi va aduce în situaţii controversate.

Eficienţa şi inspiraţia le vor fi un adevărat aliat peştilor. Datorită lor, vor reuşi să pună la punct proiecte complicate.

Atât despre ce spun zodiile astăzi, ne revedem şi mai târziu la rubrica mondenă!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 17/12/2015. Berbecii sunt pe cale să se îndrăgostească