Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei, 18 decembrie 2016. Se anunţă o duminică plină de activităţi pentru cei născuţi în zodia leu

Berbecii vor primi o sumă însemnată de bani. Însă, nu ar trebui să se grăbească în a-i cheltui. Este indicat să stea departe de oamenii încărcaţi negativ.

Vezi și

Berbecii vor primi o sumă însemnată de bani. Însă, nu ar trebui să se grăbească în a-i cheltui. Este indicat să stea departe de oamenii încărcaţi negativ.

***

Pentru tauri ziua de astăzi vine cu o mulţime de surprize. Partenerul de cuplu îi poate anunţa că vor petrece sărbătorile pe o insulă exotică.

***

Pe acelaşi subiect

Viaţa de familie este punctul principal de atracţie pentru gemeni. Sursa lor de energie sunt copiii şi se bucură de fiecare clipă în compania lor.

***

Racii sunt cu gândul la vacanţă. Ambiţia lor atinge cote extreme, semn că vor ajunge exact acolo unde şi-au propus.

***

Astăzi este ziua în care totul vă merge strună, leilor ! Sunteţi optimişti, iar spre seară este posibil să revedeţi o persoană specială.

***

Fecioarele au un singur punct de interes astăzi. Poate să întâlnească o persoana ce le va atrage ca un magnet sau poate sunt atrase de un domeniu nou

***

O întâlnire romantică şi discuţii constructive. De asta vor avea parte balanţele astăzi, dacă sunt atente la alegerile pe care le fac.

***

Faceţi cunoştinţă cu multe persoane importante astăzi, nativi scorpion. Aveţi multe idei pe care vreţi cu orice preţ să le împărtăşiţi cu cei din jur.

***

Săgetătorii petrec timp cu membrii familiei astăzi. I-au cam neglijat în ultima vreme şi este momentul să se revanşeze.

***

Capricornii au ceva bătăi de cap astăzi pe plan financiar. Însă, sfârşitul zilei îi surprinde în compania persoanei iubite alături de care vor uita de toate problemele.

***

Pentru vărsători ziua de duminică vine cu veşti bune. Îşi fac prieteni noi alături de care vor petrece momente memorabile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei, 18 decembrie 2016. Se anunţă o duminică plină de activităţi pentru cei născuţi în zodia leu