Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei 19/02/2014

Berbecii se supraapreciaza în anumite situaţii şi acest fapt poate isca discuţii. N-ar strica să fie mai modeşti

Vezi și

Taurii vor avea o zi favorabilă dezvoltării relaţiilor sociale. Vor avea parte de tot felul de întâlniri benefice pentru viitorul profesional.

Ar fi bine că nativii gemeni să stea departe de certuri şi scandaluri astăzi. Nu de alta, însă şi-ar face singuri probleme inutile şi riscă să cadă chiar ei la mijloc.

Racii îşi intra cu greu în ritm. Sunt inactivi, fug de muncă şi aleg să lenevească.

Leii traversează o perioadă mai dificilă din punct de vedere profesional.Au multe proiecte pe cap şi nu ştiu cum să le ami facă faţă.

Pentru fecioare se anunţă o perioadă fructuoasă din punct de vedere financiar. Colaborările din ultima vreme se vor dovedi a fi unele foarte inspirate.

Balantele vor avea o zi relaxantă, fără bătăi de cap din punct de vedere profesional. În plan afectiv, nu au motive de îngrijorare.

Scorpionii nu vor fi colegii ideali astăzi, dar, cu toate acestea, vor reuşi să termine proiectele de echipă în timp util.

Săgetătorii vor primi laude şi aprecieri astăzi datorită eficienţei şi gestionarii corecte a activităţilor din plan.

Capricornii se vor bucura de evenimente frumoase în plan familial şi acest fapt îi va face să fie mai mereu cu zâmbetul p buze.

Vărsătorii nu vor avea o zi uşoară, dar vor răsufla uşuraţi la finalul acesteia văzând că au terminat totul cu succes.

Peştii sunt în formă. Deşi vor fi implicaţi în multe activităţi profesionale, nu vor ezita şi vor oferi o mână de ajutor şi celor în nevoie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei 19/02/2014