Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei 22/05/2013

Nativii din zodia berbec sunt plini de viata si isi vor indeplini cu drag si spor sarcinile de astazi

Vezi și

Taurii se vor stradui sa realizeze cat mai multe lucruri intr-un timp scurt. Daca s-ar organiza corect, poate ca vor reusi. Gemenii sunt plini de umor. Din pacate, anumite persoane nu vor gusta glumele lor. Astfel, sunt posibile ceva dispute, in timp ce Racii vor respira usurati astazi. Randamentul si eficienta lor ii vor ajuta sa termine un proiect dificil. Leii nu se incurca atunci cand vine vorba de munca. Se implica suta la suta in sarcinile de serviciu si au rezultate de exceptie.

Fecioarele au tendinta de a vorbi mult si fara folos. Pentru a nu-i obosi pe cei din jur, ar trebui sa-si vada in liniste de treburile din program. Balantele vor primi vizita unor persoane foarte dragi lor. Se anunta o zi relaxanta, cu intamplari frumoase. Scorpionii se vor mobiliza cu greu astazi, nu prea le va arde de treburi serioase. Pe seara, vestile bune nu ii vor ocoli.

Sagetatorii nu vor fi foarte prietenosi la primele ore ale diminetii, insa primirea unei vesti bune ii va face sa fie numai un zambet, in timp ce Capricornii vor avea de luat decizii legate de afaceri. Important este sa cantareasca bine lucrurile si sa ia in considerare sfatul partenerilor.

Varsatorii sunt ambitiosi, nu se vor lasa pana cand proiectele de astazi nu vor arata cum isi doresc. Pestii ar trebui sa se inarmeze cu multa rabdare si, cu siguranta vor obtine ceea ce isi doresc in plan profesional.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei 22/05/2013