Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 23/11/2016. Stresul a început să spună stăpânire pe nativii Leu

Nativii din zodia Berbec au dat deja drumul la distracţie. Vor să uite de problemele financiare din ultima vreme şi să se bucure de aceste zile de sărbătoare.

Vezi și

Nativii din zodia Berbec au dat deja drumul la distracţie. Vor să uite de problemele financiare din ultima vreme şi să se bucure de aceste zile de sărbătoare.

Taurii ar trebui să aibă grijă la ceea ce vorbesc pentru că riscă să fie înţeleşi gresit, aşa că astăzi ar fi bine să-şi ţină părerile pentru ei!

Dacă cineva ştie să facă atmosferă… aceia sunt Gemenii! Aduc după ei starea de bine şi distracţie, aşa că aţi face bine să îi chemaţi la masa de Crăciun pe aceşti nativi!

Racii au un simţ extraordinar şi ar trebui să profite de asta! Garantez că astăzi nimeni nu îi poate păcăli!

Mai sunt două zile până la Crăciun, iar Leii încă mai au o listă lungă cu lucruri de rezolvat. Nu trebuie să dispere. Cu răbdare vor reuşi să le bifeze pe toate.

Fecioarele fac totul pentru a-şi multumi partenerul de viaţă. Îşi dau programul peste cap numai să stea cu persoana iubită.

Cei din familie vă duc dorul, Balanţelor! Aţi face bine să vă revizuiţi comportamentul faţă de ei, mai ales că suntem în perioada anului în care fiecare dintre noi petrecem mai mult timp cu cei dragi!

Timp cu familia vor petrece şi Scorpionii, dar trebuie să mai aibă puţină răbdare, încă mai au câteva lucruri de rezolvat şi apoi se pot bucura de o bine meritată vacanţă!

Cu Săgetătorii nu e bine să te pui astăzi. S-au trezit indispuşi şi nu le poţi face pe plac cu nimic, aşa că mai bine staţi deoparte!

Voi, Capricornilor, ştiaţi încă de acum o săptămână că vine Crăciunul şi cu toate astea aţi lăsat totul pe ultima sută de metrii. Cu puţină răbdare veţi găsi tot ceea ce căutaţi!

Vărsătorii văd viaţa în roz chiar dacă vor mai întâmpina probleme. Sunt foarte încrezători astăzi, iar pe seară vor primi o veste mult aşteptată.

Iar Peştii vor pleca într-o călătorie de pe urma căreia se vor alege cu nişte amintiri de neuitat, dar şi cu ceva bani în cont. Combinaţia perfectă, nu-i aşa?

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 23/11/2016. Stresul a început să spună stăpânire pe nativii Leu