Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 23/12/2015. Berbecii cunosc o persoană specială

Berbecii cunosc o persoană cu totul şi cu totul specială, care îi fascinează! Să încerce să-şi ţină în frâu entuziasmul, dacă nu vor să se trezească într-o situaţie stânjenitoare!

Vezi și

Berbecii cunosc o persoană cu totul şi cu totul specială, care îi fascinează! Să încerce să-şi ţină în frâu entuziasmul, dacă nu vor să se trezească într-o situaţie stânjenitoare!

Taurii trebuie să fie mai atenţi cu cei din jur! În ultima vreme au fost cu gândul doar la muncă, iar asta i-a cam deranjat pe cei apropiaţi.

Voi, gemenilor ar trebui să stiţi că banii nu aduc fericirea! Încercaţi din răsputeri să faceţi pe plac şefului pentru a primi mult visata primă de crăciun, dar cu ce preţ? Sunteţi siguri că merită?

Mai sunt două zile până la Craciun, iar racii încă mai au o listă lungă cu lucruri de rezolvat. Nu trebuie să dispere. Cu răbadare vor reuşi să le bifeze pe toate.

O persoană importantă apare in viaţa leilor. Nu vorbim despre o nouă iubire, ci despre un om care îi va ajuta să depăşească problemele cu care se confruntă.

Fecioarele ar trebui să nu mai fie aşa de critice. Asta dacă nu vor să petreacă sărbătorile singure.

Ochii care nu se văd se uită, dragi balanţe! Şi nu e valabil doar în dragoste ci şi în prietenie!De când nu aţi mai organizat o seară în care să le gătiţi celor apropriaţi? Ar fi cazul s-o faceţi astăzi.

Scorpionii ar trebui să se bazeze astăzi pe propria intuiţie, chiar dacă ideile care le vin par nebuneşti. Vor avea numai de câştigat.

Dragi săgetatori, aţi obosit încercând să împăcaţi pe toata lumea din jurul vostru! Ce-ar fi să vă gândiţi şi la voi?

Pe capricorni îi preocupă faptele bune în această perioadă! Încearcă să strângă prieteni pentru a ajuta cât mai multe persoane.

Vărsătorii sunt cu gandul la vacanţă şi nu mai au răbdare până se termină programul de muncă! Asta i-ar putea costa scump.

Peştii sunt tare curioşi astăzi. Vor descoperi astfel lucruri surprinzătoare, dar ar putea să-şi facă unul doi duşmani. Nimeni nu vrea să le fie dezvăluite secretele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 23/12/2015. Berbecii cunosc o persoană specială