Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 24/02/2014

Nativii din zodia berbec vor fi ocupaţi cu punerea la punct a planurilor personale, împreună cu familia. Le va merge din plin. Taurilor le va fi solicitat ajutorul în probleme profesionale dificile. Şi se vor descurca de minune în a da de cap acestora.

Vezi și

Gemenii vor fi martorii unor situaţii delicate la serviciu. Important este să stea departe de acestea şi să nu se implice în lucruri care nu îi privesc.

Racii sunt foarte eficienţi şi vor găsi rezolvare tuturor evenimentelor neprevăzute apărute.

Nativii din zodia leu sunt puşi pe fapte mari. Îşi vor concentra atenţia pe obţinerea unui lucru mult aşteptat şi dorit de ei.

Fecioarele nu prea ştiu de glumă. Sunt uşor irascibile şi nu vor empatiza cu stările pline de bunădispoziţie ale celor din anturaj.

Balanţele vor avea mult de câştigat de pe urma corectitudinii de care dau dovadă în relaţiile sociale. Se vor bucura de reuşite la serviciu.

Scorpionii ar face bine să se gândească de două ori înainte de a lua o hotărâre în ceea ce priveşte capitolul sentimental. Şi asta pentru a nu fi dezamăgiţi mai târziu.

Săgetătorii vor avea o zi bună pe toată linia. În plus, vor afla veşti bune legate de nişte activităţi profesionale.

Capricornii sunt binedispuşi şi optimişti şi vor vedea partea plină a paharului în tot ceea ce vor face.

Vărsătorii vor fi oamenii potriviţi la locul potrivit astăzi. Ar face bine să profite de oportunităţile ivite.

Pe nativii peşti vă puteţi baza astăzi. Sunt într-o formă bună şi îşi vor arăta disponibilitatea de a rezolva şi problemele altora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 24/02/2014