Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 25/02/2014

Berbecii vor avea parte de câteva momente mai tensionate în relaţia de cuplu. E absolut necesar să fie calmi pentru a nu lăsa lucrurile să se precipite. Taurii sunt plini de viaţă, pozitivi, iar asta se va reflecta în reuşitele familiale.

Vezi și

 Gemenii vor avea nevoie de susţinere în proiectele de astăzi. Nu vor merge toate strună şi nervii le vor fi puşi la încercare.

Racii sunt puşi pe treabă, însă dezorganizarea de care dau dovadă îi va impiedica să termine totul cu succes şi în timp util.

Leii vor provoca agitaţie în jurul lor. Programul încărcat îi va face foarte dinamici şi cu un debit verbal de necontrolat.

Fecioarele ar fi indicat să pună punctul pe i în relaţiile profesionale şi să facă lumină atunci când e nevoie.

Pentru balanţe se va ivi şansa de a încheia un contract important, care va contribui la sporirea semnificativă a bugetului.

Scorpionii nu se vor da în lături de la nimic, chiar dacă tonusul lor nu va fi unul la limita superioară.

Săgetătorii se vor alege cu noi responsabilitaţi profesionale.

Acest fapt le va da o stare de nervozitate accentuată, însă nu ii va impiedica să îşi facă datoria cum pot mai bine.

Capricornii nu vor ezita în a cere ajutorul atunci când vor avea nevoie de acest lucru. Se anunţă o zi cu activităţi dificile, dar cu satisfacţii pe măsură.

Vărsătorii vor fi binedispuşi şi se vor bucura de succese neaşteptate la serviciu. E posibil să se aleagă şi cu ceva bani.

Peştii sunt inspiraţi şi creativi şi ar face bine să se implice în activităţi care să le pună în valoare această latură, vor avea câştig sigur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 25/02/2014