Meniu
Search
x

Horoscopul zilei 26/07/2014

Berbecii vor face tot posibilul să aibă o zi în care distracţia să fie nelipsită. Îi aşteaptă o zi cu evenimente frumoase. Iată ce ne rezervă astrele și pentru restul zodiilor!

la 26.07.2014, 09:14
Vezi și

Berbecii vor face tot posibilul să aibă o zi în care distracţia să fie nelipsită. Îi aşteaptă o zi cu evenimente frumoase. Iată ce ne rezervă astrele și pentru restul zodiilor!

Taurii au optimismul la purtător. Nu se vor lăsa influenţaţi de momentele neplăcute de astăzi şi îşi vor păstra bunadispoziţie.

Ideile ingenioase ale gemenilor îi vor surprinde pe cei din jur şi vor fi puse numaidecât în aplicare. În plan familial, toate merg ca pe roate.

Racii sunt nehotărâţi şi e bine să ştie că nu vor avea cum să facă progrese dacă nu ştiu ce vor.

Leii vor trece prin situaţii tensionate şi din păcate îşi vor vărsa nervii pe cine nu trebuie. Calmul ar trebui să fie nelipsit.

Fecioarele sunt foarte hotărâte în ceea ce priveşte proiectele personale şi nu vor pleca urechea la sfaturile binevoitorilor şi vor proceda corect.

Balanţele sunt active şi se vor strădui să aibă rezultate optime în activităţile desfăşurate.

Scorpionii au planuri măreţe în plan familial şi nu vor ezita în a le pune în practică. Astrele sunt de partea lor la acest capitol.

Săgetătorii cred că le ştiu pe toate şi această atitudine ar putea isca dispute. N-ar strica să ţină cont şi de opiniile celor din jur.

Prezenţa de spirit îi va scoate din situaţii delicate pe capricorni şi îi va determina să facă ordine în grupul de prieteni.

Vărsătorii se vor bucura de o zi cu succese pe toate planurile.

Peştii şi glumele vor face casă bună. Umorul lor va fi nelipsit chiar şi din situaţiile neplăcute.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 26/07/2014