Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 28/04/2013

Zambete si iar zambete pentru nativii tauri. Ii asteapta multe evenimente frumoase astazi. Nici gemenii nu vor fi mai prejos. Iata ce rezerva astrele pentru fiecare zodie in parte!

Vezi și

Nativii din zodia berbec vor avea parte de o intalnire cu o ruda mai indepartata care le va fi de mare folos in aplanarea tensiunilor familiale. Pe seara, distractia nu va lipsi.

Taurii vor fi cu zambetul la purtator. Optimismul lor ii va ajuta sa treaca cu fruntea sus peste situatiile mai putin placute ivite astazi.

Gemenii vor avea parte de surprize in plan financiar. Vor primi vesti bune legate de niste investitii mai vechi.

Racilor le va fi solicitat ajutorul intr-o problema destul de delicata. Indicata r fi sa stea in banca lor pentru ca risca sa acda la mijloc.

Leii vor lua mult prea in serios vorbele spuse in gluma ale celor din anturaj. Din acest motiv, se vor isca unele discutii nu foarte pasnice.

Fecioarele au tot felul de idei de distractie. Profita de timpul liber si isi incarca bateriile pentru o noua saptamana.

Balantele ar face bine sa-si tina parerile neplacute pentru ele. Nu toata lumea va intelege intentiile lor bune.

Scorpionii si bunadispozitie merg foarte bine impreuna astazi. tot ceea ce vor intreprinde astazi va sta sub semnul distractiei.

Sagetatorii vor profita de week-end si se vor distra. Revederea cu niste prieteni vechi ii va bucura nespus.

Capricornii nu vor avea o zi foarte buna. Se intrevede o disputa cu un prieten care le va taia din pofta de distractie.

Varsatorii sunt oameni de casa astazi. Se implica in activitatile gospodaresti si isi dedica tot timpul rezovarii problemelor casnice.

Pestii vor da dovada de mai putina eficienta ca de obicei. De aceea, nu vor rezolva toate problemele ivite. Mai multa organizare i-ar scuti de batai de cap.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 28/04/2013