Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 28 octombrie: Racii sunt plini de energie şi au chef de muncă

Racii sunt plini de energie şi au chef de muncă

Vezi și

Berbecii vor fi irascibili din cauza oboselii şi este posibil să se certe cu colegii. Ar trebui totuşi să se calmeze înainte de a ajunge acasă, altfel vor avea probleme mari cu persoana iubită.

Şi taurii vor fi nervoşi, mai ales în prima parte a zilei. De vină sunt oboseala şi problemele financiare. Dar un prieten reuşeşte să-i facă să zâmbească.

Cineva le va propune gemenilor să înceapă un nou proiect sau o nouă afacere. Înainte de a da un răspuns ar trebui să analizeze toate aspectele.

Racii sunt plini de energie şi au chef de muncă. Astăzi îşi vor impresiona plăcut şefii şi s-ar putea alege cu o mică primă.

De câştiguri materiale vor avea parte şi leii şi nici măcar nu vor trebui să muncească pentru ele. Astăzi norocul este de partea lor.

Fecioarele în schimb nu ar trebui să-şi asume nici un risc astăzi. Aceşti nativi vor fi urmăriţi de ghinion şi este foarte probabil să termine ziua cu buzunarul gol.

Această zi va fi una extrem de grea pentru balanţe. Şefii le vor trasa unele sarcini noi care îi vor ţine peste program ore bune. N-ar strica să bea două ceşti de cafea în dimineaţa asta.

Scorpionii vor avea o zi uşoară la serviciu, dar după program vor da de greu. Acasă este multă mizerie şi trebuie să-şi ia şorţul şi să pună mâna pe aspirator.

După program săgetătorii vor avea alte preocupări, cum ar fi aruncatul cu banii. La cinema, teatru, în club sau în bar cu prietenii, această activitate îi va epuiza.

Prin felul în care vor gestiona probleme de la locul de muncă capricornii va atrage laudele celor din jur. Din păcate pentru ei, vor rămâne doar cu laudele.

Vărsătorii sunt foarte aproape să termine un proiect început cu multă vreme în urmă. Totuşi succesul nu este garantat. Dacă nu se vor concentra sute de ore de muncă se vor duce pe apa sâmbetei.

După o perioadă încărcată, peştii vor avea parte astăzi de un moment de respiro. Şi vor profita din plin de acesta. O plimbare în parc, un film cu persoana iubită sau o bere cu prietenii. Ce mai! se vor distra de minune.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei de 28 octombrie: Racii sunt plini de energie şi au chef de muncă