Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei. Gemenii sunt cam absenţi la locul de muncă

Vezi și

Gemenii sunt cam absenţi astăzi la locul de muncă. Nu stau foarte bine la capitolul finanţe şi asta le dă mari bătăi de cap.

Nativii din zodia Berbec încep săptămâna cu forţe proaspete şi sunt hotărâţi să se implice mai mult în activităţile de la locul de muncă. 

Taurii au o zi încărcată din punct de vedere profesional, însă NU le displace acest lucru. Uşurinţa cu care rezolvă îndatoririle de serviciu, va atrage laudele şefului.

Gemenii sunt cam absenţi astăzi la locul de muncă. Nu stau foarte bine la capitolul finanţe şi asta le dă mari bătăi de cap. 

Pe acelaşi subiect

În schimb, Raci sunt foarte muncitori, iar eforturile lor NU vor rămâne nerăsplătite. Se anunţă un câştig financiar semnificativ!

Pentru Lei NU este o zi foarte bună în plan profesional. Irascibilitatea lor ar putea duce la compromiterea relaţiilor sociale.

Fecioarele se bucură de momente de neuitat alături de familie, iar asta le va încărca bateriile pentru toată săptămâna.

Balanţele iau decizii importante astăzi, referitoare la viaţa personală şi bine fac! Pentru că vehemenţa şi îndârjirea lor vor atrage o serie de evenimente frumoase.

Scorpionii se confruntă cu ceva probleme financiare, însă NU e cazul să se impacienteze, se întrevăd ceva câştiguri la acest capitol.

Săgetătorii sunt binedispuşi, iar pofta lor de viaţă e molipsitoare. Aşa că dacă NU sunteţi în apele voastre, puteţi să vă luaţi porţia de energie stând în preajma unui săgetător.

Capricornii ar putea declanşa ceva discuţii aprinse legate de încasarea unei sume de bani. Pentru binele lor, ar fi indicat să NU răspundă provocărilor.

Pentru Vărsători se anunţă o zi agitată. Se pare că o problemă mai veche creează tensiune în relaţia de cuplu.

Iar Peştii tratează astăzi totul cu haz şi umor. Nici măcar obstacolele apărute pe parcursul zilei NU îi vor face să-şi schimbe starea de spirit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei. Gemenii sunt cam absenţi la locul de muncă