Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 8 decembrie. Stresul şi oboseala le-ar putea da ceva bătăi de cap leilor

O ceartă cu un coleg de serviciu îi va indispune pe berbeci. Totuşi după program vor găsi puterea să zâmbească. Într-un local, alături de prieteni.

Vezi și

O ceartă cu un coleg de serviciu îi va indispune pe berbeci. Totuşi după program vor găsi puterea să zâmbească. Într-un local, alături de prieteni.

După program taurii vor rămâne la muncă, câteva ore bune. Asta din cauza şefului care le va da câteva sarcini în plus.

Din partea şefilor, gemenii vor primi ceva bani în plus, sau poate o promovare. În ultima vreme au făcut treabă bună şi acum îşi primesc recompensa.

Nimeni nu le va da bani racilor, dar vor primi sfaturi la tot pasul. N-ar fi o idee rea să le asculte.

Stresul şi oboseala le-ar putea da ceva bătăi de cap leilor. Astăzi ar trebui să o lase mai uşor cu munca şi să facă o plimbare.

La plimbare vor merge şi nativii din fecioară, trimişi de către persoana iubită. Relaţia de cuplu va trece astăzi prin momente tensionante.

Cei născuţi în balanţă nu vor face mai nimic toată ziua. Şefii nu vor aprecia comportamentul lor şi s-ar putea să le taie din salariu.

Nici scorpionii nu se vor omorî cu munca astăzi. Îşi vor umple timpul depănând amintiri şi nimeni nu va reuşi să-i scoată din starea de nostalgie.

Săgetătorii nu ar trebui să semneze documente importante. Sunt cu capul în nori şi mai mult ca sigur vor face o greşeală costisitoare.

O ceartă cu persoana iubită îi va face pe capricorni să-şi schimbe priorităţile. Promit să nu-şi mai piardă serile la serviciu sau în oraş cu prietenii.

Minciuni vor spune şi vărsătorii în această zi. Cei drept unele mai puţin gogonate, dar tot vor fi urecheţi de către persoanele din jur.

Din neglijenţă sau grabă peştii vor fi predispuşi să gafeze în acestă zi. Dacă nu vor fi foarte atenţi s-ar putea trezi cu foarte multe probleme pe cap.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei de 8 decembrie. Stresul şi oboseala le-ar putea da ceva bătăi de cap leilor