Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei. Vărsătorii vor simţi gustul puterii

Gemenii vor fi surprinţi de reacţiile unei persoane pe care credeau că o cunosc în totalitate

Vezi și

Viaţa voastră socială vi se pare cam plictisitoare în ultima vreme, berbecilor? De-acum lăsaţi-i pe ceilalţi să organizeze întâlnirile şi petrecerile, ei vor produce schimbarea de care aveţi nevoie.

Popularitatea taurilor face valuri astăzi. Să nu vă intimideze acest surplus de atenţie, mai degrabă profitaţi de acest moment de adulaţie, nu va dura mult.

Gemenii vor fi surprinţi de reacţiile unei persoane pe care credeau că o cunosc în totalitate. E complicat, dar voi o iubiţi pentru cine este nu pentru a fi mereu de acord cu voi, nu-i aşa?

Sunteţi în aşteptarea unui eveniment important, racilor, dar aveţi grijă să nu vă faceţi speranţe prea mari. Nu lăsaţi nerăbdarea să vă cuprindă, aşteptaţi să se întâmple şi apoi reacţionaţi.

Leii ar trebui să îşi caute stabilitatea astăzi. Să ia o pauză de la ieşiri şi să stea acasă, să petreacă timp cu familia şi prietenii. Lucrurile simple sunt cele mai valoroase în viaţă, veţi învăţa asta.

Fecioarele au tot flirtrat până acum, dar azi simt ca e momentul să facă următorul pas. Discutaţi şi subiecte mai cu substanţă, veţi vedea că acea persoană nu e cum credeaţi, asta vă va schimba sentimentele.

Veţi avea o revelaţie astăzi , balanţelor, veţi descoperi că schimbările pe care voiaţi să le faceţi nu sunt tocmai cele necesare. Deschideţi-vă mintea, veţi găsi cea mai bună cale.

Multe idei se nasc în mintea scorpionilor, dar puţine vor reuşi să ia o formă concretă. Nu fiţi frustraţi, pasul cel mai dificil a fost făcut, trebuie doar să aşteptaţi.

Lăsaţi ruşinea deoparte, săgetătorilor, nu mai staţi ascunşi, vă veţi distra mult mai tare dacă veţi fi zgomotoşi. Anturajul vostru de astăzi nu caută oameni politicoşi.

Prietenia este definită diferit în funcţie de oameni. Capricornilor, atenţie să nu vă faceţi asteptări prea mari, câteva comentarii prietenoase vă vor prinde cu garda jos astăzi.

Vărsătorii încep să vadă rezultatele încrederii în ei. Astăzi veţi simţi gustul puterii, iar acel moment vă va arăta că ştiţi exact încotro să vă îndreptaţi. Urmează să puneţi în practică planurile.

Acel sentiment călduţ pe care îl simţeaţi de la partener începe să ia proporţii, peştilor, şi nu neapărat în sensul bun. Contrazicerile nu prevăd sfărşitul, nu le daţi atât de multă putere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei. Vărsătorii vor simţi gustul puterii