Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Hot de buzunare surprins in plina actiune

Un hot de buzunare din Deva a fost surprins in plina actiune. Nu de politisti, ci de camerele de supraveghere dintr-un supermarket. Barbatul da dovada de mare pricepere si reuseste sa ii fure portofelul unui client neatent

de Redactia Observator

la 10.05.2013 , 13:44

Dar neatent a fost si el. Politistii l-au identificat si l-au retinut. I se spune "Macumba" si e cunoscut in Deva drept hot de buzunare. Acum, e spasit, insa in urma cu putin timp, era mai indraznet. Barbatul a reusit sa "palmeze ", in doar cateva secunde, un portmoneu din borseta unui cumparator ca un magician, ca doar nu degeaba si-a castigat porecla, care, tradusa, inseamna “vrajitorie neagra”

Pe camere se vede cum barbatul isi urmareste cu atentie victima prin magazin. Omul isi tinea borseta la spate, hotul pretinde ca vrea ceva de la acelasi raft. La un moment dat, profitand de faptul ca trebuie sa-i faca loc unei femei, se lipeste practic de victima. In doua-trei secunde, ia pormoneul si pleaca.

 El si-a recunoscut fapta si va fi dus in fata judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva. Daca va fi gasit vinovat, risca pana la 15 ani de inchisoare, mai ales ca mai are la activ o condamnare tot pentru furt calificat.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Hot de buzunare surprins in plina actiune