Antena Meniu Search
x

Un hoţ a lăsat peste 50 de oameni fără pensii şi indemnizaţii de handicap, la Băbana

Un hoţ a lăsat peste 50 de oameni fără pensii şi indemnizaţii de handicap. Individul a fentat toate sistemele de securitate ale primăriei şi a intrat în instituţie de unde a plecat cu toţi banii: 70 de mii de lei. Operaţiunea a fost surprinsă pe camerele de supraveghere.

de Redactia Observator

la 11.10.2019, 20:52

Vezi și

Un hoţ a lăsat peste 50 de oameni fără pensii şi indemnizaţii de handicap. Individul a fentat toate sistemele de securitate ale primăriei şi a intrat în instituţie de unde a plecat cu toţi banii: 70 de mii de lei. Operaţiunea a fost surprinsă pe camerele de supraveghere, dar poliţiştii încă îl caută pe infractor.

Era ora două noaptea când camerele de supraveghere din faţa primăriei din Băbana au surprins un bărbat, îmbrăcat în negru, care dă ture de clădire. După câteva minute, individul se opreşte în faţa unui geam. Bagă ranga în sistemul de prindere şi intră. Culmea, insituţia avea şi alarmă, dar bărbatul a fentat toate sistemele de securitate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În câteva secunde, individul pleacă cu 70 de mii de lei dintr-un seif. 

Dimineaţă, angajaţii Primăriei au descoperit furtul şi au anunţat imediat poliţia. Banii erau ajutoarele persoanelor cu handicap. 

Peste 50 de oameni au rămas exact în ziua plăţilor fără bani de medicamente şi hrană. 

Poliţiştii au audiat deja mai multe persoane şi au un cerc de suspecţi. Până la prinderea hoţului, primarul a promis că va căuta soluţii pentru a le da oamenilor banii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un hoţ a lăsat peste 50 de oameni fără pensii şi indemnizaţii de handicap, la Băbana