Antena Meniu Search
x

Hoțul care l-a jefuit pe baschetbalistul Adrian Tudor, prins de Poliţie. Palmaresul lui în jafuri e impresionant

Hoţul care a intrat în casa baschetbalistului din naţionala României a fost prins. A recunoscut că i-a furat banii pregătiţi pentru o operaţie: aproape două mii de euro.

Vezi și

Hoţul care a intrat în casa baschetbalistului din naţionala României a fost prins. A recunoscut că i-a furat banii pregătiţi pentru o operaţie: aproape două mii de euro.

Ar putea intra în istoria jafurilor din România. Are în palmares peste o sută de spargeri, 14 ani de închisoare executaţi, iar în libertate s-a ocupat de ceea ce ştia să facă cel mai bine.

Camerele de supraveghere din locuinţa baschetbalistului Adrian Tudor arată cum acţionează. Intră discret, iar prada i se arată repede. Are grijă, totuşi, să nu îşi lase peste tot amprentele. Însă, anchetatorii i-au recunoscut repede "urmele". Un infractor căutat în nenumărate dosare. Bara Mihaly ar fi luat la rând oraşele din România pentru a-şi câştiga traiul.

A înţeles şi ce semnificaţie avea bileţelul. Scria pe el că nu poate vorbi, nu poate auzi. Iar dacă cineva îl găsea în casă, s-ar fi justificat că a venit doar pentru a primi ajutor. Din locuinţa lui Adrian Tudor a plecat cu 1500 de euro şi încă o mie de lei. Erau banii pregătiţi pentru o operaţie la şold. Iar când au fost furaţi şi el şi iubita lui erau în vilă, la etaj. 

Hoţul a fost reţinut, iar mâine judecătorii vor decide dacă îi dau un nou mandat de arestare. Banii încă nu au fost recuperaţi. Tânărul de 33 de ani a fost ridicat de acasă, din Covasna, după ce a fost recunoscut de un poliţist în imaginile de pe camere de supraveghere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Hoțul care l-a jefuit pe baschetbalistul Adrian Tudor, prins de Poliţie. Palmaresul lui în jafuri e impresionant