Antena Meniu Search
x

Humus retras de la vânzare de un lanț de supermarketuri din țară. Produsul, contaminat cu o bacterie periculoasă

O salată de humus a fost retrasă de la vânzare de un lanț de supermarketuri din țară, după ce s-a descoperit că produsul este contaminat cu bacteria Listeria.

O salată de humus a fost retrasă de la vânzare de un lanț de supermarketuri din țară, după ce s-a descoperit că produsul este contaminat cu bacteria Listeria.

Este vorba de un produs comercializat de lanțul de magazine Carrefour, care a informat consumatorii că retrage salata de humus, ca urmare a evidențierii prezenței Listeria monocytogenes.

Articolul continuă după reclamă

Consumatorii care prezintă simptome precum febră sau dureri de cap în urma consumului produsului sunt sfătuiți să consulte medicul.

"Societatea Carrefour Romania S.A., procedeaza astazi la retragerea de la comercializare a produsului "SALATA HUMUS 250G " brand Carrefour, urmare a evidentierii prezentei Listeria monocytogenes. Lotul de produs supus rechemarii de la consumator este urmatorul: - Lot 264 / DLC 06.10.2018 Cod EAN : 5941850531175

Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul descris mai sus să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi in magazinele de unde le-au cumparat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Persoanele care au consumat produsele menționate mai sus și care prezintă febră simpla sau însoțită de dureri de cap, sunt rugate să consulte medicul si sa raporteze acest consum. Femeile gravide, persoanele imunosupresoare, precum si cele in vârstă trebuie să acorde o atenție deosebită acestor simptome. Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potențial gravă, cu un timp de incubație de până la opt săptămâni", se arată într-un anunț publicat de ANSVSA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi folosit aerul condiţionat zilnic în ultima perioadă?
Observator » Stiri sociale » Humus retras de la vânzare de un lanț de supermarketuri din țară. Produsul, contaminat cu o bacterie periculoasă