Antena Meniu Search
x

I-a taiat penisul tatalui, dupa ce l-a prins in pat cu sotia

Pentru ca si-a prins tatal in pat cu sotia, un barbat si-a pedepsit intr-un mod incredibil tatal. Fiul i-a taiat penisul si l-a lasat pe barbatul de 71 de ani in agonie

Vezi și

Urletele batranului au scos un sat intreg pe ulite. Femeile si-au facut cruce, barbatii au sarit sa-l scoata pe batran din curte. Asa ceva n-a mai auzit Deleniul vreodata. Un fiu si-a pedepsit tatal crunt pentru ca i-a furat nevasta.

Fiul barbatului si-a vazut cu ochii lui sotia insarcinata in bratele tatalui. Mai ales ca tatal ii facea de ani buni ochi dulci femeii care obisnuia sa ceara bani in schimbul placerilor trupesti. Cand nu primea isi lua singura plata din pensia batranului.

Femeia se gandeste si acum la bani, mai putin la socrul care a trecut prin iad pentru cateva minute de placere Asa ca satenii au chemat politia si ambulanta. "Prezenta multiple plagi taiate la nivelul organelor genitale. Leziunile erau destul de profunde si de severe", a declarat Dan Ungureanu, medic ambulanta Vaslui.

Barbatul a ajuns la un spital din Iasi, pe mana chirurgilor plasticieni, iar fiul sau, la politie. Daca barbatul si-a iertat sotia pentru infidelitate, batranul mutilat nu-si va ierta fiul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » I-a taiat penisul tatalui, dupa ce l-a prins in pat cu sotia