Antena Meniu Search
x

Și-a ucis tatăl și și-a răstignit mama

Şi-a ucis părinţii apoi a mers să se spovedească! Un bărbat din Satu-Mare a bătut la uşa unui preot, mânjit cu sângele celor care i-au dat viaţă

Vezi și

Şi-a ucis părinţii apoi a mers să se spovedească! Un bărbat din Satu-Mare a bătut la uşa unui preot, mânjit cu sângele celor care i-au dat viaţă

Scena de groază din gospodăria bătrânilor s-a dezvăluit la ora 5 dimineaţa. Când ucigaşul s-a dus la preotul satului să se spovedească.

În zorii zilei, preotul a fost trezit de bătăile disperate în uşa ăla bărbatului. Cu sângele parinţilor pe mâini i-a mărturisit grozăvia. Când s-a convins cu ochii lui de spusele călaului, preotul a sunat la 112. Acum toată suflarea din Giungi e în stare de şoc

În curtea familiei Nagy , bătrâna zăcea cu capul spart, răstignită pe o scândură în faţa casei. În casă, criminalul îşi lovise tatăl în inimă cu un cuţit. Bătrânul avea o pareză şi n-a avut nicio şansă să se apere.

Sfârşitul cumplit al celor doi soţi a venit după ce ani de zile unicul lor copil le-a chinuit bătrâneţea. Când bea, bărbatul de 36 de ani se transforma într-un monstru, spun apropiaţii.

Omul devenise şi mai violent după ce soţia lui şi copilul lor au plecat de acasă. Sfătuiţi, se pare, chiar de părinţii bărbatului.

Martorii povestec că atunci când poliţiştii au vrut să-l ia de lângă cadavrele părinţilor, ucigaşul ar fi încercat să-i atace. A fost reţinut iar dacă psihiatrii vor spune că este responsabil va îmbătrâni în închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Și-a ucis tatăl și și-a răstignit mama