Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Și-a ucis tatăl pentru o mică avere

Câteva zeci de mii de euro! E preţul pus de un tânăr pe viaţa tatălui său. Nervos că bătrânul nu vrea să-i dea banii care, credea el, i se cuvin, tânărul de 24 de ani a pus mâna pe o secure.

de Redactia Observator

la 16.08.2014 , 09:23

 Câteva zeci de mii de euro! E preţul pus de un tânăr pe viaţa tatălui său. Nervos că bătrânul nu vrea să-i dea banii care, credea el, i se cuvin, tânărul de 24 de ani a pus mâna pe o secure şi l-a atacat pe cel care l-a crescut.

Deşi vărul său zăcea într-o baltă de sânge, omul n-a îndrăznit să sune la poliţie. Şi el şi fiul victimei au plecat din curte, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Peste câteva minute, o vecină care auzise scandalul şi-a făcut curaj să meargă în vizită la vecinul ei. Odată cu poliţiştii a ajuns şi o ambulanţă. Era prea târziu pentru victima de 64 de ani, care fusese lovită mortal cu o secure.

Vezi și

În loc să strige după ajutor, omul s-a grăbit să ascundă arma crimei. Trei ore a păstrat secretul, până când poliţiştii l-au luat la întrebări. În tot acest timp, fiul victimei a parcurs 50 de kilometri, cu o maşină luată la ocazie, până la gara din Bistriţa. Poliţiştii l-au oprit înainte să urce într-un tren.

Tot din cauza alcoolui, bătrântul ar fi fost părăsit de soţie, acum trei ani. De curând, el a reuşit să vândă un teren, pentru peste 20.000 de euro. Fiul lui ar fi vrut, însă, întreaga sumă pentru el, spun localnicii. Pentru fapta lui, tânărul riscă să petreacă după gratii între 15 şi 25 de ani.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Și-a ucis tatăl pentru o mică avere