Antena Meniu Search
x

"Iadul Bucătarilor" începe în această seară

Mult a fost, puţin a mai rămas. Noul sezon "Hells Kitchen - Iadul bucătarilor" debutează la Antena 1, în această seară, de la ora 20.30, imediat după Observator Special

Vezi și

Mult a fost, puţin a mai rămas. Noul sezon "Hells Kitchen - Iadul bucătarilor" debutează la Antena 1, în această seară, de la ora 20.30, imediat după Observator Special. 

Începând de azi, în fiecare luni şi marţi, cei trei juraţi: chef Bontea, chef Scărlătescu şi chef Dumitrescu redeschid bucătăria şi restaurantul "Hells Kitchen" pentru încă un sezon de lupta aprigă şi condimentată. Drumul spre marele premiu va fi presărat cu ingrediente surpriză, cu probe incendiare şi cu nervi întinşi la maximum. Concurenţii nu vor avea deloc viaţă uşoară. Haideţi să intrăm şi noi, în exclusivitate, în bucătăria "Hells Kitchen".

Lupta în arena culinară nu va fi una uşoară, însă. Fiecare concurent va simţi pe pielea lui ce înseamnă bucătăria "Hells Kitchen" şi jurizarea cu cei trei chefi de temut.

La prima probă din noul sezon "Hells Kitchen - Iadul bucătarilor", cei 20 de bucătari înscrişi în concurs vor trebui să gătească clătite cu somon şi cremă de brânză. O provocare imensă mai ales că chef Scărlătescu nu agreează deloc clătitele. Cum va reacţiona, însă, juratul în faţa acestui plating, vedem deseară, de la 20.30, la Antena 1. "Hells Kitchen - Iadul bucătarilor" va intra în casele telespectatorilor în fiecare luni şi marţi, imediat după Observator Special.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » "Iadul Bucătarilor" începe în această seară