Meniu
Search
x

Iată cum arată cea mai râvnită slujbă din ţară

O excursie de un an de zile în destinaţii exotice din întreaga lume. Hoteluri şi staţiuni celebre, oraşe încărcate de istorie şi meniuri de cinci stele. De asta are parte cel mai fericit angajat din România.

la 03.03.2014, 20:23
Vezi și

 Iată cum arată cea mai râvnită slujbă din ţară. La 32 de ani, Anca are cel mai râvnit loc de muncă din România.

Ca agent de turism, va pleca, în interes de serviciu, într-o călătorie de un an de zile în jurul lumii. Va vedea peste 25 de ţări, din Caraibe până în în Africa şi din America de Sud în India.

Dar nu va sta toată ziua la plajă. Va fi "nevoită" să viziteze în fiecare zi mai multe hoteluri, restaurante şi cluburi. Şi să scrie despre toate experienţele sale. Cel mai mult îşi doreşte să vadă Cuba, ţară în care va "munci" trei săptămâni.

Anca va pleca mai întâi în Caraibe, apoi în Mexic şi America de Sud. De acolo va traversa Pacificul până Noua Zeelandă. În drum spre China, va vizita Indonezia şi Thailanda. Vor urma India şi Mauritius. La sfârşitul călătoriei va merge în safari, în Kenia.

Dacă o excursie de un an nu este la îndemâna românilor obişnuiţi, există şi servicii de unde nu trebuie să părăsiţi biroul, dar cu la fel de multă adrenalină.

Sorin munceşte opt ore pe zi omorând monştri în cele mai tari jocuri video de pe piaţă. Pentru orice oră suplimentară de butonat este plătit suplimentar de către angajatorul său străin.

Colegii de serviciu sunt partenerii săi de luptă în diferitele jocuri pe care le testează. Un student poate câştiga în vacanţa de vară o mie de lei jucându-se opt ore pe zi iar după câţiva ani salariul poate depăşi o mie de euro.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Iată cum arată cea mai râvnită slujbă din ţară