Antena Meniu Search
x

Ice Bucket Challenge e legendă. O nouă provocare a fost, deja, lansată!

Actorul Samuel L. Jackson cere celebrităților care au participat la campania 'ALS Ice Bucket Challenge' să i se alăture într-un demers similar

Actorul Samuel L. Jackson cere celebrităților care au participat la campania 'ALS Ice Bucket Challenge' să i se alăture într-un demers similar

Noua provocare condamnă folosirea violenței de către poliția americană la adresa cetățenilor afro-americani, potrivit Agerpres.

„Voi toți cei care v-ați turnat gheață pe cap, acum este ocazia să faceți altceva. Vă provoc pe toți să cântați melodia — We Ain't Gonna Stop Till People are Free”, a transmis actorul pe o rețea de socializare.

În mesaj, el este primul care interpretează cântecul, scris de Luke Nephew, membru al grupului Peace Poets, devenit popular printre manifestanții care au protestat pentru uciderea unor persoane de culoare neînarmate de către polițiști albi în Statele Unite.

Incidentele, petrecute în a doua jumătate a acestui an, precum și deciziile autorităților de a nu-i pune sub acuzare pe cei vinovați au provocat numeroase manifestații în SUA.

Campania 'Ice-Bucket Challenge', dușul cu apă înghețată pentru contribui la combaterea sclerozei multiple aminotrofice (ALS), a fost lansată de un american din statul Massachusetts diagnosticat cu această boală. Ideea a avut succes pe rețelele de socializare nu doar la oamenii obișnuiți, ci și la politicieni și la personalități din diverse domenii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Ice Bucket Challenge e legendă. O nouă provocare a fost, deja, lansată!