Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Postul nu mai înseamnă cartofi prăjiţi şi fasole bătută. Cu ce sugestii vin bucătarii (Video)

Ne aflăm în cel mai greu post al anului, însă asta nu înseamnă că trebuie să renunţăm la plăcerea gustului. Ne uşurează situaţia chiar restaurantele, care şi-au adaptat meniurile oricăror cerinţe.

de Redactia Observator

la 19.03.2019 , 21:11

Ne aflăm în cel mai greu post al anului, însă asta nu înseamnă că trebuie să renunţăm la plăcerea gustului. Ne uşurează situaţia chiar restaurantele, care şi-au adaptat meniurile oricăror cerinţe. Şi unde poate fi oferta mai generoasă dacă nu în Sibiu, oraşul care deţine titlul de regiune gastronomică europeană.

La dorinţa clientului, bucătarii pot reintrepreta orice mâncare pentru a fi "de dulce". Iar comenzile sunt şi mai mari în această perioadă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi și

Cei care vor mâncăruri de post mai elaborate se îndreaptă spre restaurantele vegane. Aici, meniurile sunt mult mai diversificate, mai ales că oferta se schimbă în fiecare zi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În Sibiu, există doar două restaurante cu specific vegan. Pe timpul verii, mesele lor sunt pline de turişti străini, pentru care mâncarea tradiţională românească este prea grasă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Postul nu mai înseamnă cartofi prăjiţi şi fasole bătută. Cu ce sugestii vin bucătarii (Video)