Antena Meniu Search
x

Postul nu mai înseamnă cartofi prăjiţi şi fasole bătută. Cu ce sugestii vin bucătarii (Video)

Ne aflăm în cel mai greu post al anului, însă asta nu înseamnă că trebuie să renunţăm la plăcerea gustului. Ne uşurează situaţia chiar restaurantele, care şi-au adaptat meniurile oricăror cerinţe.

de Redactia Observator

la 19.03.2019, 21:11

Vezi și

Ne aflăm în cel mai greu post al anului, însă asta nu înseamnă că trebuie să renunţăm la plăcerea gustului. Ne uşurează situaţia chiar restaurantele, care şi-au adaptat meniurile oricăror cerinţe. Şi unde poate fi oferta mai generoasă dacă nu în Sibiu, oraşul care deţine titlul de regiune gastronomică europeană.

La dorinţa clientului, bucătarii pot reintrepreta orice mâncare pentru a fi "de dulce". Iar comenzile sunt şi mai mari în această perioadă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei care vor mâncăruri de post mai elaborate se îndreaptă spre restaurantele vegane. Aici, meniurile sunt mult mai diversificate, mai ales că oferta se schimbă în fiecare zi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În Sibiu, există doar două restaurante cu specific vegan. Pe timpul verii, mesele lor sunt pline de turişti străini, pentru care mâncarea tradiţională românească este prea grasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Postul nu mai înseamnă cartofi prăjiţi şi fasole bătută. Cu ce sugestii vin bucătarii (Video)