Antena Meniu Search
x

Imagini memorabile cu infractorii Americii, surprinşi în ipostaze caraghioase în pozele de cazier

Iată o serie de imagini cu infractorii Americii surprinşi în ipostaze memorabile în pozele de cazier. Printre capturi putem nota frizuri excentrice, poziţii necorespunzătoare şi danturi caraghioase.

Momentul în care eşti prins de poliţişti şi realizezi că urmează să plăteşti pentru faptele tale este destul de demoralizant, mai ales când ai simţit atât de mult timp gustul libertăţii. Ultimul lucru de care mai ai chef atunci când ştii că vei ajunge în spatele gratiilor este poza de cazier.

Iată o serie de imagini cu infractorii Americii surprinşi în ipostaze memorabile în pozele de cazier. Printre capturi putem nota frizuri excentrice, poziţii necorespunzătoare şi danturi caraghioase.

Unul dintre infractori, Alan Dale Lee, a fost poreclit "Dracula" de polițiștii din Florida din cauza zâmbetului său ciudat cu doar trei dinţi.

Într-o altă imagine este înfăţişat Michael Whitington, neobişnuit de fericit, deşi tocmai ce fusese arestat pentru că a jefuit o bancă din Denver.

Noel D Dawson Jr în schimb, a adoptat o expresie extrem de bizară atunci când a fost fotografiat pentru cazier. Bărbatul a fost arestat de poliţişti pentru că şi-a ameninţat un membru al familiei cu toporul în Toledo, Ohio.

Oficiul de Poliție din orașul Moulton din Alabama a postat o imagine cu un infractor terifiat în faţa aparatului, dar nu a dezvăluit numele bărbatului sau detalii despre crima pentru care a fost acuzat. Expresia bărbatului însă ne face să ne gândim că ori se aştepta la o sentinţă foarte dură pentru faptele sale, ori fotograful a folosit bliţul...

Identitățile acestor două persoane rămân un mister, dar expresiile lor faciale se potrivesc ca yin și yang - bărbatul din dreapta aparent foarte încântat de procedurile pentru arest afişează un zâmbet larg cât toată faţa, iar femeia din stânga pare că a fost trezită din somn, total nemulţumită şi lipsită de dorinţa de a coopera cu poliţia.

 Deşi foarte mulţi dintre voi aţi crede că această coafură nu mai este deloc la modă şi nimeni nu şi-ar dori să iasă aşa pe uşa de la frizerie, s-ar putea să vă înşelaţi. Acest bărbat îşi poartă părul cu foarte multă mândrie. Să fie oare la fel de mândru şi de faptele pentru care a fost arestat?

Bărbatul din stânga a fost arestat în Arizona pentru că nu şi-a plătit amenzile. În fotografie este surprins în momentul în care îşi scoate limba la biroul șerifului din județul Maricopa, arătându-şi dezacordul faţă de acuzaţiile aduse.

Cel din dreapta pare că nu îşi dorea să fie pozat în acel moment. Să fie la mijloc regretul faţă de faptele comise sau decizia alegerii unei coafuri total greşite la momentul respectiv?

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Imagini memorabile cu infractorii Americii, surprinşi în ipostaze caraghioase în pozele de cazier