Antena Meniu Search
x

Video Imagini cu bărbatul care s-a baricadat cu fetița în casă, la Botoșani. ”A făcut scandal că nu e bună mâncarea!”. Copila a fost scoasă pe geam de o polițistă

O fetiţă de 3 ani şi jumătate a fost luată ostatică de tatăl său, orbit de furie după o ceartă cu soţia. Zeci de salvatori s-au mobilizat prompt, iar o tânătă poliţistă a reuşit, cu tenacitate, să-l convingă pe bărbat să-i predea copilul teafăr pe geam. Întreaga misiune a fost filmată iar imaginile au puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 08.05.2021, 19:59

Monitorul de Botoșani Vezi și

Ora 13. Într-un cartier din Botoşani se dă alarma. O mamă cere disperată ajutor la 112 din faţa blocului. E în stradă după ce soţul le-a alungat în pumni pe ea şi pe mama ei, iar el s-a baricadat în casă cu fetiţa lor de 3 ani şi jumătate.

Soacra bărbatului: ”M-a scos el afară, mi-a dat nişte şuturi în fund cu picioarele, prima dată m-a izbit de perete. Şi pe mine şi pe fiică-mea”.

Bărbatul avea un cuțit în mână și amenința că se sinucide

Bărbatul de 36 de ani era beat, înarmat cu un cuţit şi ameninţa că-şi va pune capăt zilelor.

Pe acelaşi subiect

Soacra bărbatului: ”El a fost ieri la poker de dimineaţă şi până azi dimineaţă a şi băut, a şi jucat. Nu ştiu unde a dormit, că nu ne-a spus. Şi a venit la prânz şi a început să facă scandal că nu e bună mâncarea, că nu e aşa. că el a dat bani în casă şi nu are ce să mânânce şi a început să izbească, să trântească”.

Blocul a fost împânzit imediat de poliţie, pompieri, jandarmi şi mascaţi şi un echipaj medical. Până la sosirea negociatorului, o tânără poliţistă a fost adevăratul erou al misiunii.

O polițistă l-a convins să-i dea fetița pe geamul apartamentului

Iulia Froicu, polițista salvatoare: ”Când am ajuns la faţa locului, bărbatul avea un cuţit în mână, am sesizat şi plânsetele fetiţei, ocazie cu care i-am solicitat acestuia să ne-o arate să vedem că este în regulă. Acesta ne-a prezentat-o la geam, am observat că nu are nicio urmă de violenţă asupra sa”.

Poliţista a reuşit să-l convingă pe bărbat să îi predea copila.

Iulia Froicu, polițista salvatoare: ”Acesta a deschis fereastra larg, ne-a dat-o pe geam, am cuprins-o pe aceasta şi am înmânat-o mamei sale”.

Bărbatul a fost transportat la spital după scandal

Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani: ”În scurt timp a ajuns şi un negociator din cadrul Servciului pentru Acţiuni Speciale şi bărbatul a cooperat cu poliţiştii fiind preluat de către aceştia”.

O oră mai târziu, bărbatul a fost săltat de poliţişti. A fost dus mai întâi la spital pentru a se stabili dacă are sau nu discernământ. Nu e la prima abatere. Familia povesteşte că în urmă cu doi ani, şi-ar fi agresat şi bunica. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Imagini cu bărbatul care s-a baricadat cu fetița în casă, la Botoșani. ”A făcut scandal că nu e bună mâncarea!”. Copila a fost scoasă pe geam de o polițistă