Video

Mesajele cu care o româncă a reușit să convingă un italian să-i trimită o avere, deși s-a căsătorit cu un alt bărbat. ”Dacă aș avea 200 de euro, mi-aș vopsi părul”

De Diana Speretoiu.
Publicat: 07.05.2021, 20:25.
Actualizat: 07.05.2021, 20:24

Dragostea trece prin stomac şi te poate lăsa ruinat. A simţit-o pe pielea lui un italian păcălit de o româncă. Ea 32 de ani, el 73. O poveste de dragoste scumpa trăită la distanţă şi finalizată cu un scandal amoros care va fi tranşat la tribunal. Femeia l-ar fi înşelat cu aproape un milion de euro, bani pe care l-a convins să-i trimită în urma promisiunii că ei doi vor trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi.

Francesco Thiela, bărbatul înșelat: ”Am cunoscut-o în Italia”.

Francesco îşi aminteşte şi astăzi cum, în urmă cu şase ani, într-un club de noapte, s-a îndrăgostit iremediabil de Simona, o tânără româncă, cu 40 de ani mai tânără decât el. A fost o poveste scurtă de dragoste, care s-a mutat mai apoi în online. Întoarsă în ţară, femeia i-a promis, prin mii de mesaje, că se vor căsători şi îi va face două fetiţe.

"Ce tristețe să nu ai nici măcar un euro de Paști. Mă simt cel mai rău din cât poate exista. Acum îmi taie și curentul. Eu nu mai rezist!"

"Astăzi sunt un pic deprimată. Mă văd urâtă. Nu m-am vopsit la păr. Cremele nu le mai am. Îți închipui cum mă simt. Dacă aș avea 200 de euro, mi-aș vopsi părul, mi-aș face unghiile."

Citește și:

Italianul îndrăgostit i-a trimis româncei un milion de euro

Sunt mesaje prin care, rând pe rând, tânara avea să-l convingă pe italian să-i vireze în cont nu mai puţin de 780 de mii de euro. Amorezat, bărbatul îi făcea toate poftele frumoasei sale iubite.

Diana Speretoiu, reporter Observator: ”În rechizitoriul care se întinde pe aproape 500 de pagini, procurorii descriu cu lux de amănunte cum a reușit să convingă cetățeanul italian să-i trimită bani din mai 2015 până în septembrie 2017 deși, între timp, ea s-a și căsătorit cu un alt bărbat”.

Francesco Thiela, bărbatul înșelat: ”A comis un act nedemn, ruşinos, un gest pe care doar o persoană fără scrupule, fără conştiinţă, cu o şiretenie înfricoşătoare o poate comite. E vorba de înşelătorie în formă agravantă şi continuată”.

Femeia l-a păcălit pe italian că se vor muta în Emiratele Arabe

În valul declaraţiilor de dragoste, tânăra l-a făcut să creadă că se vor muta împreună în Emiratele Arabe. Pentru asta, trebuia să o lase pe ea să se ocupe de găsirea unei locuinţe acolo. Aşa şi-a convins iubitul italian să-i trimită, dintr-un foc, 66.500 de euro. A inventat şi că a dat de probleme, iar ca să scape, bărbatul i-a trimis colierul cu rubine al fostei soţii defuncte. Şi aşa a ajuns italianul la sapă de lemn.

Francesco Thiela, bărbatul înșelat: ”După ce a primit toţi banii mi-a spus că ne vedem mâine şi începem, împreună, o viaţă fericită. Am aşteptat-o la aeroport a doua zi, dar nu a mai apărut. Justiţia va decide ce despăgubiri sunt îndreptăţit să primesc”.

Italianul și-a vândut casa și a făcut împrumut la bancă, ca să facă rost de bani

Bărbatul şi-a vândut toate bunurile, chiar şi locuinţa din Milano cu 480 de mii de euro şi s-a mai împrumutat şi de la bancă să-i trimită bani tinerei.

Diana Speretoiu, reporter Observator: ”Banii primiți din Italia, susțin anchetatorii, femeia i-ar fi investit, în mare parte, în două locuințe din Gorj și Ilfov și în două mașini de lux”.

Acum, toate sunt sub sechestru. Ca să se piardă urma banilor, ea a donat însă şi o parte din averea primită mamei şi soţului. Aceştia, la rândul lor, au făcut achiziţiile. Tânăra nu a oferit nicio reacţie în fața camerei de filmat.

Reacția tinerei acuzate: "Faptul că o persoană a înţeles altceva decât trebuia să înţeleagă nu este vina mea, tot ce mi-a dat a fost din proprie iniţiativă, iar concluzia pe care o trag singură este că doreşte să pozeze în victimă şi că nu suportă să mă vadă fericită alături de bărbatul cu care m-am căsătorit".

Femeia va fi judecată pentru înşelăciune şi spălare de bani în formă continuată.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

PARTENERI
Pe cine a eliminat Andi Constantin de la Burlacul! Au mai rămas doar 4 fete în competiție: ”Nu mă văd pe viață cu tine” / VIDEO
spynews.ro
Mama unei victime de la Colectiv vorbește despre cum arată condamnarea prin care trec nevinovații: „Am divorțat. Mi-am pierdut familia”
libertatea.ro
Salam de biscuiți cu ciocolată: rețetă delicioasă
CaTine.ro
Un ciclon lovește România din plin. Avertizare de ultim moment de la ANM: Zonele afectate de vijeli
gandul.ro
Cum arată și cine este Ștefania, sora mai mică a lui Cristi Borcea! Se știu foarte puține lucruri despre ea | FOTO
prosport.ro
Cum arata cel cu care Narcisa a ajuns sa se casatoreasca la numai 14 ani: Eu sunt de etnie. La noi a fost dragoste adevarata...
redactia.ro
Thalia, spectacol în costum de baie. Artista s-a lăsat filmată din toate unghiurile
tvhappy.ro
S-a terminat, divorțează după 13 ani! Reghe a confirmat despărțirea, incredibil ce a spus Anamaria Prodan
GSP
Noua divizare economică a lumii! Vaccinarea cea mai nouă armă a economiilor bogate
money.ro
Detalii de ultimă oră despre starea lui Michael Schumacher: „Îl văd de două ori pe lună! Nu îl las în pace!”
as.ro
Alexandru a murit la vârsta de 23 de ani, după ce a trecut prin 5 intervenţii chirurgicale. Tânărul era cunoscut de mii de români: "Rămas bun, prieten drag!"
as.ro
Lautaro Martinez și Antonio Conte s-au mutat în ring după scandalul uriaș de la Inter – AS Roma 3-1. Ionuț Radu a fost martor la „bătaie”
as.ro