Antena Meniu Search
x

Video Mesajele cu care o româncă a reușit să convingă un italian să-i trimită o avere, deși s-a căsătorit cu un alt bărbat. ”Dacă aș avea 200 de euro, mi-aș vopsi părul”

Dragostea trece prin stomac şi te poate lăsa ruinat. A simţit-o pe pielea lui un italian păcălit de o româncă. Ea 32 de ani, el 73. O poveste de dragoste scumpa trăită la distanţă şi finalizată cu un scandal amoros care va fi tranşat la tribunal. Femeia l-ar fi înşelat cu aproape un milion de euro, bani pe care l-a convins să-i trimită în urma promisiunii că ei doi vor trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 07.05.2021, 20:24

Vezi și

Francesco Thiela, bărbatul înșelat: ”Am cunoscut-o în Italia”.

Francesco îşi aminteşte şi astăzi cum, în urmă cu şase ani, într-un club de noapte, s-a îndrăgostit iremediabil de Simona, o tânără româncă, cu 40 de ani mai tânără decât el. A fost o poveste scurtă de dragoste, care s-a mutat mai apoi în online. Întoarsă în ţară, femeia i-a promis, prin mii de mesaje, că se vor căsători şi îi va face două fetiţe. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Italianul îndrăgostit i-a trimis româncei un milion de euro

Pe acelaşi subiect

Sunt mesaje prin care, rând pe rând, tânara avea să-l convingă pe italian să-i vireze în cont nu mai puţin de 780 de mii de euro. Amorezat, bărbatul îi făcea toate poftele frumoasei sale iubite.

Diana Speretoiu, reporter Observator: ”În rechizitoriul care se întinde pe aproape 500 de pagini, procurorii descriu cu lux de amănunte cum a reușit să convingă cetățeanul italian să-i trimită bani din mai 2015 până în septembrie 2017 deși, între timp, ea s-a și căsătorit cu un alt bărbat”.

Francesco Thiela, bărbatul înșelat: ”A comis un act nedemn, ruşinos, un gest pe care doar o persoană fără scrupule, fără conştiinţă, cu o şiretenie înfricoşătoare o poate comite. E vorba de înşelătorie în formă agravantă şi continuată”.

Femeia l-a păcălit pe italian că se vor muta în Emiratele Arabe

În valul declaraţiilor de dragoste, tânăra l-a făcut să creadă că se vor muta împreună în Emiratele Arabe. Pentru asta, trebuia să o lase pe ea să se ocupe de găsirea unei locuinţe acolo. Aşa şi-a convins iubitul italian să-i trimită, dintr-un foc, 66.500 de euro. A inventat şi că a dat de probleme, iar ca să scape, bărbatul i-a trimis colierul cu rubine al fostei soţii defuncte. Şi aşa a ajuns italianul la sapă de lemn.

Francesco Thiela, bărbatul înșelat: ”După ce a primit toţi banii mi-a spus că ne vedem mâine şi începem, împreună, o viaţă fericită. Am aşteptat-o la aeroport a doua zi, dar nu a mai apărut. Justiţia va decide ce despăgubiri sunt îndreptăţit să primesc”.

Italianul și-a vândut casa și a făcut împrumut la bancă, ca să facă rost de bani

Bărbatul şi-a vândut toate bunurile, chiar şi locuinţa din Milano cu 480 de mii de euro şi s-a mai împrumutat şi de la bancă să-i trimită bani tinerei.

Diana Speretoiu, reporter Observator: ”Banii primiți din Italia, susțin anchetatorii, femeia i-ar fi investit, în mare parte, în două locuințe din Gorj și Ilfov și în două mașini de lux”.

Acum, toate sunt sub sechestru. Ca să se piardă urma banilor, ea a donat însă şi o parte din averea primită mamei şi soţului. Aceştia, la rândul lor, au făcut achiziţiile. Tânăra nu a oferit nicio reacţie în fața camerei de filmat.

Reacția tinerei acuzate: "Faptul că o persoană a înţeles altceva decât trebuia să înţeleagă nu este vina mea, tot ce mi-a dat a fost din proprie iniţiativă, iar concluzia pe care o trag singură este că doreşte să pozeze în victimă şi că nu suportă să mă vadă fericită alături de bărbatul cu care m-am căsătorit".

Femeia va fi judecată pentru înşelăciune şi spălare de bani în formă continuată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Mesajele cu care o româncă a reușit să convingă un italian să-i trimită o avere, deși s-a căsătorit cu un alt bărbat. ”Dacă aș avea 200 de euro, mi-aș vopsi părul”