Antena Meniu Search
x

Imagini noi din clubul Colectiv

Ca o rană vie, noi imagini vin să ne amintească de acea noapte în care s-a aprins iadul în clubul Colectiv.Sunt primele secunde, filmate cu un telefon mobil, după declanşarea incendiului. Frica de moarte pune stăpânire pe toţi acei tineri în timp ce clubul se aprinde din ce în ce mai tare.

Vezi și

 Ca o rană vie, noi imagini vin să ne amintească de acea noapte în care s-a aprins iadul în clubul Colectiv. Sunt primele secunde, filmate cu un telefon mobil, după declanşarea incendiului. Frica de moarte pune stăpânire pe toţi acei tineri în timp ce clubul se aprinde din ce în ce mai tare. Între timp, conducerea Isu Bucureşti-Ilfov a fost dată afară, după o anchetă jurnalistică făcută de Cătălin Tolontan.

Solicitarea a fost trimisă, prin fax, pe 23 septembrie 2015 de Emagic. Firma de evenimente muzicale îi anunţa pe cei de la ISU că pe 25 şi 26 va organiza în clubul Colectiv un festival de muzică.

Pompierii n-au mers însă la Clubul Colectiv. Nici măcar n-au verificat dacă are sau nu aviz ISU. S-au mulţumit să le răspundă prin două adrese în care le explicau condiţiile în care trebuie să se desfăşoare festivalul.

Înfiorător este că atât în acea noapte fatidică, cât şi în următoarele 25 de zile cei de la ISU au susţinut că nu ştiau de existenţa Clubului Colectiv.

Aseară, când Cătălin Tolontan a făcut rost de dovada că pompierii fuseseră informaţi oficial de existenţa clubului, toată conducerea ISU Bucureşti-Ilfov a fost dată afară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Imagini noi din clubul Colectiv