Antena Meniu Search
x

Imagini cu tâlhăria dintr-o farmacie din Timișoara. Autorul a sunat la 112 și i-a chemat pe polițiști să-l ia de acasă

Un bărbat de 31 de ani care a bruscat o farmacistă și apoi a furat bani și medicamente de pe rafuri, a sunat la 112 la câteva zile de la incident și le-a spus polițiștilor că el este autorul jafului din Timișoara.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 25.05.2020, 12:46

Imagini cu tâlhăria dintr-o farmacie din Timișoara Vezi și
  • Tânărul de 31 de ani a furat bani și medicamente pe bază de amfetamină.
  • La câteva zile de la tâlhărie, el a sunat la 112 și s-a autodenunțat.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere îl arată pe tânărul de 31 de ani când intră într-o farmacie de pe str. Gheorghe Lazăr, din Timișoara, cu șapcă și mască pe față, și spune că vrea să cumpere Regenon, un medicament care conține amfetamină.  

Farmacista i-a cerut rețeta pentru medicament, moment în care bărbatul s-a enervat și a bruscat-o pe femeie. Apoi a furat zece cutii de Regenon și aproape 2.000 de lei din casă.

Incidentul a avut loc pe 21 mai iar câteva zile mai târziu, pe 24 mai, el a sunat la 112 și i-a chemat pe polițiști să îl ia de acasă căci el este autorul tâlhăriei din farmacie.

„În urma investigațiilor efectuate, azi-noapte, în jurul orelor 03.15 a fost identificat un bărbat în vârstă de 31 de ani, bănuit de comiterea faptei. În prezent acesta se află la audieri la sediul Poliției Municipiului Timișoara”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Tânărul riscă acum închisoarea pentru infracțiunea de tâlhărie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Imagini cu tâlhăria dintr-o farmacie din Timișoara. Autorul a sunat la 112 și i-a chemat pe polițiști să-l ia de acasă