Antena Meniu Search
x

IMPACT nimicitor pe A1, la Sibiu! Un autoturism s-a izbit violent de un TIR. Trei persoane au ajuns la spital. IMAGINI de la locul acidentului

Traficul rutier se desfășoară doar pe banda de urgență, pe A1, la kilometrul 261, pe sensul Sebeș-Sibiu, unde trei persoane au fost rănite într-un accident rutier, a anunțat sâmbătă Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Traficul rutier se desfășoară doar pe banda de urgență, pe A1, la kilometrul 261, pe sensul Sebeș-Sibiu, unde trei persoane au fost rănite într-un accident rutier, a anunțat sâmbătă Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ), scrie Agerpres.

Șoferul unui autoturism nu a păstrat distanța regulamentară și a intrat în coliziune cu un ansamblu TIR care circula în fața sa, după care a fost proiectat în glisieră.

În urma impactului, șoferul a suferit răni grave, iar cei doi pasageri, o fată de 14 ani și un bărbat de 41 de ani, au fost răniți ușor.

’’Un echipaj de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, o ambulantă SMURD și o autospecială cu apă și spumă au intervenit la fața locului. A fost găsită o persoană încarcerată, iar alte două erau în afara autoturismului, rănite. Toate cele trei persoane au fost transportate la spital’’, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » IMPACT nimicitor pe A1, la Sibiu! Un autoturism s-a izbit violent de un TIR. Trei persoane au ajuns la spital. IMAGINI de la locul acidentului