Antena Meniu Search
x

Impact violent! Un tânăr de 22 de ani a depășit o căruță, pe linia dublă continuă, și a intrat în plin într-o ambulanță SMURD. Imagini de la locul accidentului

O autospecială SMURD a fost lovită în plin de un șofer care încerca să efectueze o depășire, sâmbătă, în localitatea Feldru, pe DN17 D.

O autospecială SMURD a fost lovită în plin de un șofer care încerca să efectueze o depășire, sâmbătă, în localitatea Feldru, pe DN17 D.

Din primele informații, se pare că un șofer ar fi depășit o căruță fără să se asigure și a intrat în plin într-o ambulanță SMURD in Sîngeorz-Băi care circula din sens opus.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Se pare că la volanul autoturismului care a cauzat accidentul se afla un tânăr de 22 de ani din Feldru, care a depășit pe linie continuă.

„La ieșire din localitatea Feldru, pe direcția de mers spre Năsăud, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani din localitate a efectuat o manevră neregulamentară de depășire și a intrat în coliziune cu o autospecială SMURD, care circula regulamentar din sens opus. Din accident au rezultat avarii la ambele autoturisme. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative", a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Impact violent! Un tânăr de 22 de ani a depășit o căruță, pe linia dublă continuă, și a intrat în plin într-o ambulanță SMURD. Imagini de la locul accidentului