Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Împătimiţii de sport au dat parcul pe sala de forţă. Ce nu trebuie să faci pe timp de caniculă

Fie căldura cât de mare, de la sport nu se face pauză. O spun împătimiţii de fitness care din cauza caniculei au dat parcul pe sala de forţă. În zilele cu maxime de peste 40 de grade, răcoare nu e nici dimineaţa devreme, nici seara târziu. Aşa că varianta cea mai bună rămâne mişcarea în interior. Atenţie, însă. Vara ar trebui evitate antrenamentele lungi şi solicitante.

de Cristina Filip

la 26.07.2022 , 22:18

Sunt pline sălile de sport în această perioadă. Odată cu valul de caniculă, împătimiţii fitness-ului s-au văzut nevoiţi să găsească alternative pentru mişcarea în aer liber. 

Costel Cosloc, antrenor: Oamenii participă la antrenamente seara vin la clase sau antrenamente personale. Majoritatea doamnelor şi domnişoarelor vor fesieri bombaţi braţe tonifiate şi abdoment mult mai plat, iar barbatii, barbatii stiti cum sunt, ei vor forta vor să puna mana pe o gantera vor să ridice greutăţi. Majoritatea vin la sală pentru starea de bine.

Este şi cazul Adrianei care, de câţiva ani, nu ratează niciun antrenament.  

Vezi și

Adriana: Îmi place foarte mult să ies din zona de confort, adica azi de ex lucrez 5-6-7 ore mă relaxez, uit de ce am făcut toată ziua. 

Pe acelaşi subiect

De ce este important un antrenor personal

Pentru ca exerciţiile să fie unele corect executate şi eficiente, şi-a ales un antrenor personal.  De ce este important? 

"Mişcările pe care le faci pot fi greşite, genunchiul se îndoaie mai mult decât trebuie, spatele nu este drept, abdomenul nu este strâns".

Pentru mulţi dintre cei pe care-i găsim în sala de fitness pandemia a fost cel mai bun impuls. Vlad recunoaşte că altfel nu s-ar fi apucat de sport. 

Vlad: Eram plictisit, în carantină, mai gras şi am zis să fac ceva cu viaţa mea şi am început să merg la sală. Şi acum a devenit aşa, o dependenţă. 

Nimic nu se întâmplă, însă, peste noapte.

Rareş Samson, antrenor: Sunt oameni care vor să slăbească cât mai repede pentru a arăta cât mai bine la plajă ceea ce nu este un lucru foarte bun pentru că ne putem pune în pericol sănătatea. Trebuie să fim atenţi la cum gestionăm efortul, să avem o încălzire mult mai bună înaintea antrenamentului. 

Cei care nu-şi permit, însă, luxul unui abonament la sală sau un trainer personal aleg varianta spaţiilor cu aparate din parcuri. Pentru un astfel de antrenament, însă, trezirea trebuie să fie la 5 dimineaţa. Pe răcoare. Cel mai important e să te bucuri de mişcare oriunde ai fi.

Cristina Filip Like

Cred că profesia asta m-a ales pe mine înainte să o aleg eu pe ea. Nu întâmplător.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Împătimiţii de sport au dat parcul pe sala de forţă. Ce nu trebuie să faci pe timp de caniculă