Antena Meniu Search
x

Împuşcaţi pentru un câine

Vestul Sălbatic s-a mutat într-o comună din Arad. O ceartă între vecini s-a încheiat cu focuri de armă, după ce un bărbat, cu experienţă de vânător, a tras cu puşca. Era supărat pentru că dulăul vecinului i-a călcat bătătura.

Vezi și

Trei oameni s-au aflat în bătaia puştii. O femeie şi un tânăr au fost răniţi.

"Eu l-am văzut cu puşca îndreptată spre noi, dar. Nu m-am gândit! Unde să te gândeşti că va trage!", spune unul dintre băieţi.

Este singurul care a scăpat ca prin minune. Mama lui a fost împuşcată de patru ori: în picior, în burtă şi de două ori în zona pieptului.

Vânătorul era la patruzeci de metri distanţă. Dar a tras mai ceva ca la ţintă.

"Eu l-am văzut când a pus puşca la ochi. În momentul ăla eu m-am retras! Dar m-a atins! S-a oprit în halat! Am fost într-un halat mai gros! Dar am simţit lovitura!", spune femeia.

Agresorul l-a nimerit şi pe prietenul vecinilor, un tânăr care venise tocmai pentru a aplana conflictul.

"Am încercat să fac bine, chiar nu mă gândeam să se ajungă la aşa ceva. La un om de 66 de ani să tragă în plin aşa, mai ales că nu era ameninţat. Nu pot să-mi dau seama ce a fost în capul lui", povesteşte băiatul.

Şi poliţiştii vor să afle. Vânătorul şi-a ieşit din minţi pentru că prin ograda lui ar fi trecut câinele vecinului.

Trăgătorul este cercetat şi pentru ultraj. Puşca de vânătoare o deţinea în mod legal. Victimele sale vor rămâne internate în spital. Tânărul care a fost lovit la cap va fi operat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Împuşcaţi pentru un câine