În această seară începe Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor
Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor pune la bătaie cel mai mare premiu oferit în România de un cooking show, 80.000 de euro.
Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor pune la bătaie cel mai mare premiu oferit în România de un cooking show, 80.000 de euro.
Toamna aceasta felul principal în materie de gastronomie se servește în bucătăria show-ului "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor". Competiția rețetelor și a nervilor tari le va da șansa celor intrați în cursă nu numai să demonstreze cât de talentați sunt, ci și să arate că își merită locul într-o bucătărie profesionistă. Show-ul pune la bătaie cel mai mare premiu oferit în România de un cooking show: 80.000 de euro și șansa de a obține un contract la un restaurant de top din București.
Cei selectaţi să intre în acest concurs vor locui într-o casă amenajată special pentru ei, lipită de restaurantul în care vor găti. Concurenţii vor fi împărţiţi în echipe şi vor fi supuşi în fiecare ediţie la multe probe eliminatorii, pentru că "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor" înseamnă şi muncă sub presiune și luptă pentru supravieţuire în bucătărie. Aceștia trăiesc 24 de ore din 24, 7 zile din 7 pe cel mai încins câmp culinar al vieții lor și înfruntă rețeta perfectă a coșmarului. În final, scapă cine poate!
Trei chefi diabolici deschid porțile Infernului pentru bucătarii intrati in competitie: chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu sunt pregătiți să jurizeze la Antena 1 o competiție culinară fără precedent. "Singurul ingredient pe care trebuie să-l ai la tine tot timpul este perseverența", îi sfătuiește chef Scărlătescu pe cei care doresc să intre în Iadul Bucătarilor. "Noi, cei trei care au învățat România să jurizeze mâncarea - în restaurante, acasă, pe terase, la TV, oriunde - suntem pregătiți să vă arătăm care este viața într-o bucătărie profesionistă și ce se ascunde în spatele unei farfurii perfecte", a mai spus acesta.
La rândul lui, chef Bontea mărturisește: "Hell's Kitchen este un format greu, dar unul de succes, un reality care arată exact ce se întâmplă într-o bucătărie profesionistă, îți dezvăluie toate provocările meseriei de bucătar. Service-ul a la carte este cel mai dificil și asta va fi cea mai mare provocare a concurenților - să se asigure că toți clienții veniți în restaurant vor primi la timp cele mai alese farfurii." Iar chef Dumitrescu adaugă: "Concurenții de la Hell's Kitchen trebuie să fie bătăioși, rezistenți la presiune, cu spirit de luptători, pentru că fiecare secundă din viața ta contează atunci când ești în bucătărie. In Hell's Kitchen veți vedea exact cum arată viața unui bucătar profesionist și mulți dintre cei intrați în competiție vor trece prin provocări pe care nu le-au avut niciodată."
"Hell's Kitchen" este unul dintre cele mai urmărite şi mai longevive show-uri de cooking din întreaga lume. Produs în peste 50 de ţări, printre care UK, SUA, Australia, Suedia, Portugalia, Italia, Rusia, Spania, Mexic sau China, "Hell's Kitchen" a obţinut rezultate impresionante la nivel de rating şi cotă de piaţă, fiind un etalon în materie de show-uri de gen. Creatorul formatului "Hell's Kitchen" este celebrul Gordon Ramsay, unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai de succes chefi din întreaga lume şi un star internaţional de televiziune. Restaurantele sale, 14 la nu măr, au adunat în total peste 15 stele Michelin, fiind pe lista celor mai exclusiviste locuri din lume.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰