Antena Meniu Search
x

Video În cât timp parcurg şoferii 8 km pe Valea Prahovei. Minivacanţa de 1 Decembrie se pierde pe drumurile din ţară

În timp ce unii români deja petrec, alţii nici n-au ajuns la destinaţie. Este cazul celor care au ales Valea Prahovei, unde nicio vacanţă nu începe fără nervi şi cozi kilometrice. O porţiune de drum care, în mod normal, nu ar trebui să dureze mai mult de 20 de minute, astăzi este parcursă şi într-o oră şi jumătate.

Alin Stan
de Alin Stan

la 30.11.2022, 16:32

Vezi și

"Se circulă extrem de greu, sunt kilometri întregi de cozi de maşini până spre Comarnic. Mai avem aproximativ 8 kilometri, însă GPS-ul ne arată că mai avem de parcurs aproximativ o oră şi jumătate. În mod normal, trebuia să facem aproximativ 5-10 minute. Am plecat din Bucureşti la ora 12 şi (n.r. la ora 16) am reuşit să ajungem abia în localitatea Nistoreşti. Am făcut 4 ore pe drum", spune Alin Stan, reporter Observator.

Minivacanţa de 1 Decembrie. Reacţia şoferilor, blocaţi pe Valea Prahovei

"După cum se poate observa în imagini, sunt cozi interminabile. Şoferii sunt nervoşi, iar unii dintre ei au spus că dacă ştiau că se va întâmpla aşa ceva nici măcar nu mai plecau de acasă şi se lipseau de minivacanţa de 1 Decembrie. Alţii se aşteptau la o astfel de situaţie şi spun că, până la urmă, asta e şi acestea sunt drumurile din România. Reprezentanţii Poliţiei fac inclusiv câteva recomadări şi le spun şoferilor că atunci când pleacă la drum pe astfel de distanţe să se uite şi să analizeze bine situaţia drumurilor", adaugă Alin Stan, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » În cât timp parcurg şoferii 8 km pe Valea Prahovei. Minivacanţa de 1 Decembrie se pierde pe drumurile din ţară