Antena Meniu Search
x

Video În căutarea iubirii pe internet: Peste 2.500 de cupluri s-au cunoscut online

Vine ea iubirea, însă tot are nevoie de puţin ajutor câteodată, mai ales când partenerii sunt despărţiţi de mii de kilometri. Exact asta fac platformele de dating. Peste două mii de cupluri au găsit dragostea prin intermediari. Şi atunci când au găsit-o, n-au mai contat nici graniţele. Mulţi dintre bărbaţii care-şi caută sufletul pereche în România vin din Germania, Austria sau Elveţia.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 30.08.2021, 22:13

Vezi și

Jörg: Am plănuit să ne vedem cât mai devreme. O să mă întorc în Bucureşti. Vreau să o revăd din nou şi din nou. 

Reţeta iubirii fără şi, mai ales, peste graniţe se găseşte online. Jörg are 54 de ani şi locuieşte în Germania. N-a vrut să piardă timp, aşa că a cerut ajutor de la o platformă de dating. Simplu şi frumos. Şi cu succes chiar. A şi venit în Bucureşti să-şi cunoască partenera. 

Jörg-reporter: Este drăgută, ne plac acelaşi lucruri, este puţin mai scundă decât mine, părul blond. Sunt emoţionat, ce pot să spun. Sunt emoţionat! 

- Vă gândiţi să vă căsătoriţi, dacă totul merge bine?

Pe acelaşi subiect

- Sigur. De ce nu? 

Dacă la Jörg parcă deja se aud clopotele de nuntă, Iulia mai are de trecut un hop. Are 46 de ani şi speră că bărbatul din Germania cu care platforma de dating i-a făcut potrivirea exact aşa cum visează. 

Iulia Râştea, 46 ani, divorţată 2014, 12 ani casnicie: Dacă suntem pe aceeaşi lungime de undă de ce nu, să îmi încerc viitorul în altă ţară. Am văzut pozele, ştiu cu ce se ocupă, e cam pe aceeaşi lungime de unda cu mine. Acum ramane sa ma intalnesc cu el sa vedem daca ne potrivim fizic si ca si caracter. 

Peste 2.500 de cupluri s-au cunoscut online

Peste 2500 de cupluri s-au cunoscut aşa în ultimii ani şi toţi au spus da, sfidând distanţa şi graniţele. 

Antoaneta Hambitzer, manager platformă: În afară de cei cu care vin în grupuri organizate, vin săptămânal cu 1, 2, 3 clienţi individual. După atâţia ani de zile şi mii şi mii de bărbaţi şi femei înscrise, cam ştiu care cu care se potriveşte mai bine. 

Cei mai mulţi pretendenţi vin din Germania, Elveţia şi Austria. De regulă, bărbaţii au între 27 şi 55 de ani şi caută o parteneră mai tânără cu cel puţin 5 ani. Cei mai mulţi spun că trăiesc sănătos, au loc de muncă şi caută o relaţie serioasă. 

Iubirea vine şi de pe Facebook, care a lansat o platformă în care se pot găsi sufletele pereche. 

"Presupun că e de multe ori o experienţă drăguţă. Poţi să prezinţi absolut ce vrei tu, sa prezinti cele mai bune poze. Cumva prezinti o imagine idealistica despre tine", spune un tânăr

"Pe de-o parte e bine, cunoşti lume nouă. Oamenii nu se mai duc în cafenele acum să se cunoască. Se cunosc direct pe net". 

Administratorii platformelor spun că numărul străinilor care îşi caută dragostea în România e tot mai mare de la an la an. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » În căutarea iubirii pe internet: Peste 2.500 de cupluri s-au cunoscut online