Antena Meniu Search
x

În Gorj a început cea mai mare campanie de colectare a deşeurilor electrice şi electrocasnice. Localnicii, răsplătiți cu vouchere

Electrocasnice vechi în schimbul unor vouchere cadou. În Gorj a început cea mai mare campanie de colectare a deşeurilor electrice şi electrocasnice. Este a patra ediţie, iar oamenii se bucură că în acest fel scapă de lucrurile nedorite din gospodării. Şi autorităţile sunt optimiste, mai ales că în felul acesta reuşesc să prevină poluarea.

de Redactia Observator

la 02.06.2021, 16:42

Vezi și

Maşini de spălat, aragazuri vechi de peste 40 de ani, calculatoare stricate sau maşini de tuns iarba au fost ridicate direct de la poarta localnicilor. 

Traian Munteanu, reprezentant asociație: Oamenii scot la poartă tot ce au deșeuri. Televizoare, mașini de spălat, frigidere. Nu au unde să le arunce, nu trebuie aruncate pe râuri, prin pădure și le colectăm noi. 

Oamenii au fost şi răsplătiţi pentru faptul că au renunţat la electrocasnicele stricate pe care le ţineau prin curţi. 

Angajat: Pentru televizoare primiţi câte două tichete. Pentru unităţile PC primiţi câte un tichet. Dumneavoastră aţi avut 4 unităţi PC. Şi pentru deşeurile mici: imprimante, boxe, feonuri, primiţi încă două tichete. 

Femeie: Mulţumim mult de tot. 

Campania de colectare a ajuns la cea de-a patra ediţie în judeţul Gorj şi este cea mai mare de până acum. Reciclarea a început în localităţile Baia de Fier şi Polovragi. 

Angajat: Pentru televizor aveţi două tichete de 10 lei, 20 de lei pentru televizor şi încă 10 lei pentru DVD. 

Bărbat: Nu mai merge, e bătrân. 

Reporter: Cât are? 

Bărbat: Televizorul? Cam cât are fiica mea. 

Luis Popa, director al Serviciului de Gestionare a Deşeurilor Gorj: Până acum campania a început cu dreptul și sper că pe toată perioada să fie la fel de bine. 

Campania de reciclare se va desfăşura pe parcursul a două luni în peste 62 de localităţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » În Gorj a început cea mai mare campanie de colectare a deşeurilor electrice şi electrocasnice. Localnicii, răsplătiți cu vouchere